Futbol

Falcao: 2 yıl daha Galatasaray'dayım

07 Eylül 2020 Pazartesi 12:44 - Son Güncelleme 07 Eylül 2020 Pazartesi 12:54  |  Kaynak : TRT SPOR

Galatasaraylı Radamel Falcao, ülkesinin basınına konuştu. Kolombiyalı yıldız, "Galatasaray’la sözleşmem var ve burada kalıyorum" dedi.

Radamel Falcao, Kolombiya basınına açıklamalarda bulundu.

Yıldız oyuncu, Galatasaray’daki geleceğinden futboldan sonraki hayatına kadar birçok konu hakkında düşüncelerini dile getirdi.

Hakkında çıkan transfer haberlerini değerlendiren Falcao, "Galatasaray'da 2 yıl daha sözleşmem var. Gelecekte neler olacağını hiç birimiz bilemeyiz ama burada mutluyum ve kalıyorum" cümlelerini kullandı.

Pandeminin takımı olumsuz etkilediğini belirten 34 yaşındaki futbolcu, “On binlerce taraftarın önünde oynamaya alışık bir takım olarak, seyircisiz oynamak bizim için çok zor oldu. Sekiz maçlık galibiyet serisi olan takımın bu serisi bitti” dedi.

"En tutkulusu Galatasaray,  en iyisi River Plate"

Futbol hayatında gördüğü en tutkulu taraftar sorusuna Galatasaray cevabını veren tecrübeli golcü, en iyi taraftarın ise River Plate taraftarını olduğunu söyledi.

Monaco’dan Galatasaray’a gelmesinde sarı-kırmızılı taraftarların büyük bir etkisi olduğunu dile getiren Radamel Falcao, "Beni buraya getiren şeylerden biri de bu taraftar ile etkileşimde bulunma deneyimini yaşamak istememdi. Bize yaptıkları karşılama aile olarak hiçbir zaman unutmayacağımız bir şey" şeklinde konuştu.

Futboldan sonra ne yağacağını henüz planladığını belirten Falcao, “Teknik direktör olmayacağım çünkü seyahat istemiyorum. Bazı futbolcuların menajerliklerini yapabilirim“ dedi. 

Birlikte oynadığı en iyi futbolcunun James Rodriguez olduğunu belirten yıldız golcü, karşılaştığı en iyi futbolcuların ise Messi ve Ronaldo olduğunu dile getirdi.
 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz