Futbol

Falcao golcülüğünü konuşturuyor

02 Mart 2020 Pazartesi 14:19 - Son Güncelleme 02 Mart 2020 Pazartesi 16:38

Ligde rakip fileleri 8 kez havalandıran Radamel Falcao, 95 dakikada bir gol sevinci yaşayarak bu kategoride Süper Lig’in en skorer isimlerini geride bıraktı.

Falcao kalitesini göstermeye başladı.

Taraftarların gelişini dört gözle beklediği Kolombiyalı yıldız, golleriyle sarı kırmızılı tribünleri coşturdu.

34 yaşındaki futbolcu, transferinin geç gerçekleşmesinin yanı sıra sakatlıklarının da etkisiyle bu sezon ligde 12 maçta forma giyebildi.

Radamel Falcao buna rağmen dakika başına gol ortalamasıyla Süper Lig’in en iyisi oldu.

12 maçta 763 dakika sahada kalan tecrübeli futbolcu, 95 dakikada bir gol sevinci yaşayarak bu kategoride Süper Lig’in en skorer isimlerini geride bıraktı. Falcao'nun attığı 8 golün ikisini penaltıdan kaydetti. 

Falcao’yu 17 maçta 12 gol atan Gençlerbirliği’nin forveti Bogdan Stancu takip etti.

Rumen futbolcu 104 dakikada bir attığı golle taraftarlarını sevindirdi. Stancu, gollerinin üçünü penaltıdan attı.

Krallık yarışında 19 golle ilk sırada yer alan Trabzonsporlu Sörloth ise 108 dakikada bir rakip fileleri havalandırdı. Sörloth, 1 penaltı golü attı.

Aytemiz Alanyaspor’un santrforu Papiss Cisse 116 dakikada bir skor tabelasını değiştirdi. Cisse iki penaltı golü kaydetti. 

Sezonun ilk yarısında Malatyaspor forması giyen Antalyasporlu Adis Jahoviç de 146 dakikada bir gol sevinci yaşadı. 4'ünü penaltıdan attı. 

Beşiktaş formasıyla ligde 18 maçta 10 gol atan Burak Yılmaz 152 dakikada bir siyah beyazlı tribünleri çoşturdu. Burak, 5 penaltı golü attı. 

Bu sezon ligde 12 kez rakip fileleri havalandıran Fenerbahçeli Vedat Muriç de 159 dakika bir gol sevinci yaşadı. Kosovalı forvet iki penaltı golü attı. 

Kaynak: TRT SPOR
 

Etiketler : FalcaoGalatasaray
Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz