Futbol

Faruk Süren'den 'adaylık' açıklaması

24 Eylül 2014 Çarşamba 17:50 - Son Güncelleme 24 Eylül 2014 Çarşamba 18:00

Galatasaray'ın eski başkanı, kongrede aday olabileceğinin sinyalini verdi.

Galatasaray'ın eski başkanı Faruk Süren, Ünal Aysal'ın göreve devam etmesi gerektiğini ifade ederek, "Ancak Aysal bırakma kararı alırsa, o zaman oturup durumu yeniden değerlendiririz" diye konuştu.

Al Jazeera'ye açıklamalarda bulunan Faruk Süren, Galatasaray'ın lig, Şampiyonlar Ligi ve maddi açıdan zorlu bir süreçten geçtiğini ifade etti. Süren, bu nedenle kulübün işleyişine hâkim olan Ünal Aysal'ın en azından başkanlık süresinin sona ermesine kadar görevinden kalması gerektiğini belirtti.

Galatasaray'ın durumunu Ali Dürüst, Abdurrahim Albayrak ve camianın önde gelen isimleriyle görüştüğünün altını çizen Süren, "Şu an için benim başkanlık düşüncem yok. Bana bu yönde gelen bir teklif de yok. Ancak Ünal Aysal bırakma kararı alırsa, ki ben bırakmasını istemiyorum, o zaman oturup durumu yeniden değerlendiririz" ifadelerini kullandı.

Ünal Aysal'ın ekibini değiştirerek yoluna devam etmesi gerektiğinin altını çizen Süren, "Belki de yeniden eski yöneticilerini ekibe kazandırabilir, eski yönetimine dönmek isteyebilir. Çünkü çok değerli isimler önceki yönetimde vardı, iyi bir yönetimdi. Aysal, bu durumda kulübü bırakıp gitmemeli" dedi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz