Futbol

Fatih Altaylı'dan Cengiz'e eleştiri

08 Mayıs 2019 Çarşamba 16:07 - Son Güncelleme 08 Mayıs 2019 Çarşamba 16:59

Galatasaray'da Mayıs ayı olağan divan kurulu toplantısında konuşan Fatih Altaylı, mevcut başkan Mustafa Cengiz'e sert eleştiriler yöneltti.

Konuşmasına seçim tüzüğü ve muhalefetin durumuna değinerek başlayan Fatih Altaylı, "Yönetimler 1500-2000 oyla seçiliyor daha sonra 200-300 oy ile devirebiliyoruz. Bu bana makul gelmiyor. Seçildikten 6 ay sonra genel kurula gidiyorlar iyi organize olmuş muhalefet bu yönetimi devirebiliyor" ifadelerini kullandı. 

"Mustafa Cengiz'e bir tavsiyem var"

Yönetimin ibra edilmeme kararının yok saymasının kendisini rahatsız ettiğini söyleyen Fatih Altaylı, "Az önce Faruk Süren durumla ilgili hissiyatını aktardı. Faruk Süren'i uzun yıllardır tanırım. Faruk Süren'in kardeşiyimdir. Mustafa Cengiz'e bir tavsiyem var. Son yıllardaki başkanlarımız eski başkanları örnek almak yerine yeni bir tavır sergiliyorlar. Çok konuşursanız boş konuşursunuz. Galatasaray başkanı kolay ulaşılır olmamalı. Mustafa Cengiz konuşmayı seviyorsa ders almalı. Burası Malatyaspor değil, burası Galatasaray. Malatyaspor'a da saygım var" dedi.

"Galatasaray Florya'dan yönetilmez"

Seçim kararıyla ilgili tartışmalara vurgu yapan Altaylı, Cengiz'e şu sözlerle yüklendi:

"Sayın Başkan, Galatasaray'ın seçime gidip gitmeyeceğine Florya karar veremez. Seçim kararını sadece genel kurul alır. Galatasaray, Florya'dan yönetilmez."

"Ultraslan kim kardeşim?"

Fatih Altaylı, Başkan Mustafa Cengiz'e Galatasaray'ın taraftar grubu Ultraslan'la ilgili de eleştiriler yöneltti.

Altaylı, "Ali Koç, 'Hangi takımın Atatürk'ün peşinden gittiği önemlidir' dedi. Çok güzel bir sözdü. Biz de durum böyle değil. Geçenlerde bizim başkanımız otobüs uğurluyordu. Herhalde oğlu askere gidiyor sandım. Ultraslan'ı uğurluyormuş. Ultraslan kim kardeşim? Bu statta kendilerine ofis verilmiş bir taraftar grubu. Bu Ultraslan dediğiniz adamlar, geçenlerde bir tarikat liderinin elini öpüyorlardı. Bu mudur?" diye sordu.

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz