Futbol

"Fatih hoca beni hep özel hissettirdi"

12 Ağustos 2020 Çarşamba 22:12 - Son Güncelleme 12 Ağustos 2020 Çarşamba 22:37  |  Kaynak : İHA

Galatasaray'a transfer olan Arda Turan, "Fatih hoca, ekranlar önünde ‘Arda’yı istiyorum, herkes ikinci bir şansı hak eder.’ dedikten sonra ben tamamıyla transfer konusunu kapattım" dedi.

Yayıncı kuruluşa konuşan Turan, sarı-kırmızılı takıma tekrar gelişi ile ilgili olarak, "Fatih hoca, ekranlar önünde ‘Arda’yı istiyorum, herkes ikinci bir şansı hak eder.’ dedikten sonra ben tamamıyla transfer konusunu kapattım. O günden, bugüne kadar gelen tüm transfer tekliflerini hiç düşünmeden reddettim. Konu çok basitti. Hoca, benim için böyle bir şey diyorsa, ben sonuna kadar hocanın yanında dururdum. İlk önce Fatih hocama teşekkür etmek istiyorum. Hayatımdaki bütün duyguları bana yaşattı ve beni hep iyi, özel hissettirdi. Bu transfer döneminde de kendimi yine özel hissetmemi sağladığı için ona çok teşekkür ederim" dedi.

"2008 şampiyonluğu ondan daha önemlidir"

2008 şampiyonluğunun çok önemli olduğunu söyleyen Turan, "Ben, Galatasaray’ın zor dönemlerine denk geldim kadro olarak. 30 yaş üstü daha iyi bilir. Biz, Galatasaray’da oynarken karşımızda Alex’ler, Tuncay’lar, çok güçlü Fenerbahçe takımları vardı. Maddi olarak çok öndeydi. Hem bütçe olarak hem de oyuncu kadrosu olarak daha gerideydik. 2005-2006 şampiyonluğu çok önemlidir, 2008 şampiyonluğu ondan daha önemlidir. Tarihteki en önemli lig şampiyonluğu olabilir" şeklinde konuştu.

"Galatasaray beni çağırırsa gelirim, olmazsa tribün orada"

"Biz eski Ali Sami Yenciyizdir, kazan dairesini biliriz. Burada seyirci olarak çok sevindik, inşallah futbolcu olarak da seviniriz. Galatasaray beni çağırırsa gelirim, olmazsa tribün orada. Ben Galatasaraylıyım. Her Galatasaraylının duygusu nasılsa, benim de öyle."

 "Kendimi önemli hissetmediğim yerde durmam"

"Barcelona'da kendimi önemli hissetmezsen ve oynamazsam, Galatasaray'a 'Siz Ağustos sonunu bekleyin, sizi de maddi olarak rahatlatırım' demiştim ama o zamanki başkan bunu böyle uygun görmedi. Aslında ilk o zaman gelmek istemiştim. Barcelona da olsa, dünyanın en büyük takımı da olsa, kendimi önemli hissetmediğim yerde durmam. Para, pul önemli değildir. Çalıştığım tüm başkanlara ve yöneticilere bunu sorabilirsiniz. Ben Atletico Madrid'in 10 numarası olarak, önemli bir oyuncu olarak gittim."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz