Futbol

Fatih Terim'den "Çizme"ye geri dönüş sinyali

13 Mart 2019 Çarşamba 11:56 - Son Güncelleme 13 Mart 2019 Çarşamba 12:06

Juventus-Atletico Madrid maçını izlemek için İtalya'ya giden Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, dikkat çekici açıklamalar yaptı.

Juventus-Atletico Madrid maçını izlemek için İtalya'ya giden Fatih Terim, "Çizme"ye geri dönüş için açık kapı bıraktı. Terim, maç öncesi yaptığı yorumda ise "Ronaldo'nun gecesi olabilir" demişti.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynanan tarihi maçta Juventus, ilk maçta 2-0 yenildiği Atletico Madrid'i 3-0 mağlup ederken, gecenin yıldızı Cristiano Ronaldo oldu.

Maç öncesi "Ronaldo'nun gecesi olabilir" demişti

Karşılaşmayı izlemek için Torino'ya giden Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, maç öncesi İtalyan medyasına verdiği röportajda, Portekizli oyuncuya dikkat çekerek, "Ronaldo olağanüstü ve böyle maçlar için yaratılmış bir oyuncu. Bu gece onun gecesi olabilir" diye konuşmuştu.

Tecrübeli teknik adam, eski öğrencisi Gattuso'nun futbolculuğu döneminde çok iyi bir oyuncu olduğunu, şimdi de Milan yedek kulübesinde iyi işler çıkarmaya devam ettiğini söyledi.

"Kim bilebilir. Fiorentina'da güzel anılarım oldu"

"İtalya'ya dönmek ister misiniz?" sorusunu yanıtlayan Terim, "Kim bilebilir. Özellikle Fiorentina'yı çalıştırırken güzel anılarım oldu. Hatta Floransa benim ikinci evim" diyerek, kapıları kapatmadı.

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz