Futbol

Fatih Terim'den kura değerlendirmesi

29 Ağustos 2019 Perşembe 20:52 - Son Güncelleme 29 Ağustos 2019 Perşembe 20:58

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, UEFA Şampiyonlar Ligi grup aşaması kura çekiminin ardından kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu.

İ.M. Kayserispor-Galatasaray maçı için takımla birlikte Kayseri'den kurayı takip eden Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, kuranın Galatasaray için hayırlı olmasını diledi.

 "Öncelikle Türk futbolu ve Galatasaray Camiasına hayırlı olsun. Çekebileceğimiz en önemli gruplardan birini çektik. Herkes bazı grupları istiyor ama o grupların da kolay olmadığı bir gerçek. Şampiyonlar Ligi’nin içinde olmak, o müziği duymak, kuraya hazırlanmak, herkesin o takım çıksın bu takım çıksın diye içinin kıpır kıpır olması bile çok güzel bir şey. Bu heyecanı yaşamak çok güzel bir şey"

"Ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye, elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışacağız"

Deneyimli teknik adam, Galatasaray olarak sonuna kadar mücadele edeceklerini kaydetti.

"Paris Saint-Germain bu turnuvanın favorilerinden bir tanesi. Özellikle geçen seneki kayıptan sonra bu sene daha iyi hazırlanacaklardır. Real Madrid’i zaten söylemiyorum. Bir önceki yılın şampiyonu onlardı. Turnuvanın favorileri sayılsa ikisi onlar olurdu. Diğer rakibimiz de Clubbe Brugge. Daha evvel Galatasaray’ın eşleştiği bir takım. Son yıllarda Belçika futbolunun Genk ile birlikte yükselen temsilcilerinden biri. Galatasaray olarak biz kendimizi en iyi şekilde hazırlayıp sonuna kadar mücadele edeceğiz. Sonuç ne olur bilmiyorum ama en iyi şekilde temsil etmeye, elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışacağız. Sonuç ne olursa olsun biz buna hazırlıklıyız. Galatasaray camiasına ve herkese hayırlı olsun."

Kaynak: DHA

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz