Futbol

F.Bahçe antrenmanına önemli ziyaretçi

17 Temmuz 2014 Perşembe 21:49 - Son Güncelleme 17 Temmuz 2014 Perşembe 23:23

Fenerbahçe'nin Topuk Yaylası'ndaki ikinci etap kampı sürüyor.

Sezon hazırlıklarını Düzce'deki Topuk Yaylası'nda gerçekleştiren Fenerbahçe, ikinci etap çalışmalarını akşam antrenmanıyla sürdürdü. Antrenmanı Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım da izledi.

Kaynaşlı ilçesindeki Fenerbahçe Topuk Yaylası Tesisleri'nde, teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, hafif tempolu düz koşu, açma germe hareketleri, dar ve geniş alanda pas çalışması yaptı ve vites oyunu oynadı.

Geçen sezon dizinden sakatlanan ve sezonu kapatan Egemen Korkmaz, çalışmalarını özel program dahilinde takımdan ayrı hafif koşuyla sürdürdü. İzinli olan Dirk Kuyt ile Emmanuel Emenike, Bruno Alves, Raul Meireles ve Pierre Webo idmanda yer almadı.

Sarı-lacivertli ekipte, teknik direktör Yanal tarafından A2 takımından kampa dahil edilen Muhammed Akaeslan, Berkaycan Değirmencioğlu, Semih Ergül ve Hakan Çinemre antrenmanda yer aldı. Yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanda, kaleciler Volkan Demirel, Mert Günok, İsmet Yumakoğlu ve Ertuğrul Taşkıran, antrenör Murat Öztürk yönetiminde çalıştı.

Aziz Yıldırım da izledi

Öte yandan, dün hayatını kaybeden eski Fenerbahçe başkanlarından Faruk Ilgaz'ın İstanbuldaki cenaze törenine katılan Başkan Aziz Yıldırım, daha sonra tesislere geldi. Yıldırım, yedek kulübesine oturarak antrenmanı izledi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz