Futbol

F.Bahçe kafilesi saldırı sonrası İstanbul'da

05 Nisan 2015 Pazar 02:52 - Son Güncelleme 05 Nisan 2015 Pazar 03:15

F.Bahçe kafilesini, Rize dönüşünde yöneticiler ve çok sayıda taraftar karşıladı.

Spor Toto Süper Lig'de Çaykur Rizespor ile yaptığı maçın ardından Trabzon'daki havalimanına gidişi sırasında saldırıya uğrayan Fenerbahçe kafilesi, İstanbul'a döndü.

Sarı-lacivertli kafileyi, Sabiha Gökçen Havalimanı'nda kulüp başkanı Aziz Yıldırım ve bazı yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra çok sayıda taraftar karşıladı.

Olayın yaşanmasının ardından havalimanına gelmeye başlayan taraftarlar, kafilenin çıkış yapacağı bölümde toplanarak tezahüratlar yaptı.

Aziz Yıldırım ve yöneticiler güvenlikli bölgede karşıladıkları teknik heyet ve futbolcuların elini sıkarak "geçmiş olsun" dileklerinde bulundular.

Geniş güvenlik önlemleri altında havalimanından çıkan sarı-lacivertliler, meşaleler yakan taraftarların yoğun sevgi gösterileri altında takım otobüsüne binerek Samandıra'daki Can Bartu Tesisleri'ne hareket etti.

Kafileyi taşıyan otobüs ile Aziz Yıldırım'ın bindiği aracın önünü uzun süre kapatan ve destek veren taraftarlar, daha sonra alandan ayrılıp takım otobüsünün ardından konvoy oluşturdu.

Hacıosmanoğlu'na tepki

Taraftarlar, yaptıkları tezahüratlarda Trabzonspor ve bordo-mavili kulübün başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'na da tepki gösterdi.

Yıldırım açıklama yapmadı

Kafileyi karşılayan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, havaalanında açıklama yapmadı. Yıldırım, futbolcularla birlikte Samandıra tesislerine gitti.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz