Futbol

"F.Bahçe'ye gitmem, G.Saray'ı istiyorum"

29 Mayıs 2014 Perşembe 10:31 - Son Güncelleme 29 Mayıs 2014 Perşembe 17:11

Milli futbolcu ile ilgili dikkat çekici bilgiler ortaya çıktı.

Fransa’nın Saint Etienne takımında forma giyen milli futbolcu Mevlüt Erdinç’le ilgili çarpıcı bir bilgi ortaya çıktı

"Bana ulaştı, 'Galatasaray'a gelmek istiyorum' dedi"

Radyospor’a konuşan Galatasaray’ın eski ikinci başkanı Turgay Kıran, “Mevlüt, iki hafta önce bir ortak dostumuz aracılığıyla bana ulaştı, ‘Fenerbahçe de istiyor, ama ben Galatasaray’a gitmek istiyorum. Benimle iletişim kurabilirler mi?' dedi. Ben de yardımcı oldum” şeklinde konuştu.

"Galatasaray yönetimine bildirdim"

Turgay Kıran, “Mevlüt benden ricada bulundu. Fransa’da yaşayan Arslan isimli bir ortak dostumuz, bir kardeşim aracılığıyla ve 'Ben Galatasaray’a gitmek istiyorum. Benimle kontak kurabilirler mi?' diye rica etti. Biz de Galatasaraylı yönetici kardeşlerimizi bu konuda yönlendirdik. Mevlüt, bize Fenerbahçe’nin de kendisiyle ilgilendiğini söyledi; ama Galatasaray’a gelmek istediğini belirtti. Ben de bir Galatasaraylı olarak, yönetici kardeşlerime bu durumu ilettim. Fatih Terim de bu kadar golcü varken, Mevlüt’ü deniyor. Terim’in fikirlerine güvenirim. Bence Mevlüt başarılı olur” dedi.

Ailesi Galatasaraylı

Mevlüt'ün ailesinin Galatasaraylı olduğunu kaydeden Kıran, “Türk kontenjanından bir oyuncumuzun da olması avantajı. Ailesi Galatasaraylı, artı bir aidiyet duygusu, takımımızın Şampiyonlar Ligi’nde oynuyor olması onu etkileyen faktörler. Ama Avrupa’da yaşayan oyuncularımızın çoğu bir Galatasaray hayranı oluyorlar. Mevlüt’ün Galatasaray’a gelmesi çok önemlidir” ifadelerini kullandı.   

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz