Futbol

Fenerbahçe-Beşiktaş Soma United...

20 Mayıs 2014 Salı 11:26 - Son Güncelleme 20 Mayıs 2014 Salı 11:40

F.Bahçe ile Beşiktaş dostluğun kitabını yeniden yazacak.

FENERBAHÇE-BEŞİKTAŞ SOMA UNITED

İlhan Ekşioğlu, "Beşiktaş ile oynayacağımız dostluk maçında iki takım sahaya 6'ya 5'erli karma takımla çıksın" teklifinde bulundu. F.Bahçe yönetimi kabul etti. Öneri, Beşiktaş'a sunulacak.

F.Bahçe ile Beşiktaş dostluğun kitabını yeniden yazacak. İki kulüp, geliri Soma felaketinde hayatını kaybedenlerin yakınlarına bağışlanmak üzere bu yaz hazırlık maçı yapma kararı aldı. Maçın tarihi henüz belli değil. Bir avuç kömür için bir ömür verenlere minnet borcu ödemek için organize edilecek karşılaşmanın hazırlıkları sürerken, F.Bahçe Asbaşkanı İlhan Ekşioğlu, çılgın bir proje ortaya attı.

SADECE ARMALAR KULLANILACAK

Ekşioğlu, F.Bahçe yönetimine "Soma için oynayacağımız maça özel siyah forma yaptıralım. Bizim futbolcuların formasında F.Bahçe, diğer formada da Beşiktaş amblemi olsun. Her iki takım da sahaya karma çıksın. F.Bahçe armalı takımda 6 Fenerli ve 5 Beşiktaşlı, Beşiktaş armalı takımda da 6 Beşiktaşlı ve 5 Fenerli futbolcu olsun" dedi.

DERBİ GERGİNLİĞİ YAŞANMAZ

İlhan Ekşioğlu, FB-BJK United'ın gerekçesini de şöyle açıkladı: Bu bir yardım maçı. Karma takımlar olunca sahadaki kimse kimseyi kırmaz. Taraftarlar da F.Bahçe-Beşiktaş rekabeti nedeniyle tribünde gerilmez. Yardım maçı amacına ulaşır."

DİEGO BEŞİKTAŞ FORMASI GİYEBİLİR

Ekşioğlu'nun bu önerisini F.Bahçe yönetimi çok beğendi. Teklif, Beşiktaş yönetimine de sunulacak. Siyah-Beyazlı yöneticiler de kabul ederse F.Bahçe'nin yeni transferi Diego Ribas, Beşiktaş amblemli forma ile F.Bahçe armasına karşı sahaya çıkabilir.

AKŞAM

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz