Futbol

Fenerbahçe deplasmanlarda zorlanıyor

01 Aralık 2019 Pazar 12:21 - Son Güncelleme 01 Aralık 2019 Pazar 12:49

Fenerbahçe, İzmir'de oynanan maçta Göztepe ile 2 - 2 berabere kaldı. Sakatlığı geçen Max Kruse karşılaşmaya 11’de başlarken Vedat Muriç ise oyuna sonradan girdi. Mücadeleye damga vuran an ise Göztepe'nin tekrarlanan penaltısı oldu.

Fenerbahçe, Süper Lig’in 13’üncü haftasında Göztepe ile deplasmanda 2 - 2 berabere kaldı. Ersun Yanal'ın öğrencileri, geçen hafta da Malatya deplasmanından bir puanla dönmüştü.

Sarı lacivertliler, bu sezon çıktığı 7 dış saha maçında 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet yaşadı. Son iki deplasmanda Kayseri ve Malatya'da gol bulamayan Fenerbahçe, bu şanssızlığını İzmir'de kırdı..

Ligde 5 haftadır sakatlığı nedeniyle sahalardan uzak kalan Max Kruse, Göztepe mücadelesinde 11’de yer aldı. Sakatlığı nedeniyle geçen hafta forma giyemeyen Vedat Muriç de oyuna sonradan girdi.

Galibiyet parolasıyla sahaya çıkan sarı lacivertliler, Serdar Aziz ve Garry Rodrigues'in golleri ile bir puana tutundu ve puanını 22’ye yükseltti. Kırmızı kart gören Luiz Gustavo, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki İstanbulspor maçında forma giyemeyecek.

Sarı kart cezalısı duruma düşen Nabil Dirar ise ligdeki Gençlerbirliği maçında oynayamayacak. Mücadeleye VAR uyarısıyla tekrarlanan Göztepe'nin penaltısı damga vurdu.

Altay'ın kurtardığı ilk penaltının hemen arkasından gelen sarı lacivertlilerin golü iptal olurken, tekrarlanan vuruş sonrası Göztepe 2-1 öne geçti.

Göztepe, iki kez öne geçtiği maçtan bir puanla ayrıldı. Son 4 haftada mağlubiyet yaşamayan sarı kırmızılı ekip, puanını 17'ye yükseltti.

Genç teknik adam İlhan Palut da yeni takımıyla çıktığı 3 maç 5 puan topladı.

Kaynak: TRT SPOR

Etiketler : deplasmanfenerbahce
Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz