Futbol

Fenerbahçe, Giresunspor maçına odaklandı

21 Eylül 2021 Salı 10:46 - Son Güncelleme 21 Eylül 2021 Salı 10:54  |  Kaynak : TRT SPOR

Fenerbahçe, Süper Lig'in 6'ncı haftasında perşembe günü GZT Giresunspor'u ağırlayacak. Sarı lacivertliler, taraftarının desteğiyle bu karşılaşmadan 3 puanla ayrılarak moral bulmayı hedefliyor.

Fenerbahçe, GZT Giresunspor maçına odaklandı.

Medipol Başakşehir'e 2-0 yenilerek bu sezon ilk mağlubiyetini yaşayan sarı lacivertli ekip, evinde kazanarak yeni bir galibiyet serisine başlamayı planlıyor.

Sezon başından beri sakatlıklar nedeniyle sıkıntı yaşayan teknik direktör Vitor Pereira, bunlara yenilerinin eklenmemesi için rotasyonda ve verdiği sürelerde dikkatli davranmaya çalıştı.

Eintracht Frankfurt ve Medipol Başakşehir maçlarında yeni sakatlıkların yaşanmaması teknik ekibin elini rahatlattı.

Sakatlıktan dönen ve maç eksiği nedeniyle tam formuna kavuşamayan Dimitris Pelkas’ın GZT Giresunspor maçına kadar daha hazır hale gelmesi bekleniyor.

Medipol Başakşehir mücadelesine 11'de başlayan Yunan oyuncu, sahada 45 dakika kalmıştı.

Tedavileri süren İrfan Can Kahveci, Serdar Dursun, Nazım Sangare, Jose Sosa ve Marcel Tisserand’ın durumları ise yakından takip ediliyor.

Sezonun ilk maçında yaşadığı sakatlık nedeniyle sahalardan uzak kalan ve bireysel çalışmalarını sürdüren Serdar Dursun’un Ekim ayındaki milli maç arasıyla birlikte takımla çalışmalara dönmesi bekleniyor.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz