Futbol

Fenerbahçe Hollanda basınında

05 Aralık 2013 Perşembe 11:56 - Son Güncelleme 05 Aralık 2013 Perşembe 12:31

Fenerbahçe'nin Fethiyespor yenilgisi, Hollanda basınında yer buldu.

Fenerbahçe'nin, son iki sezondur kazandığı Ziraat Türkiye Kupası'nın 4. turunda PTT 1. Lig ekiplerinden Fethiyespor'a 2-1 yenilerek elenmesine, Hollanda basını da yer verdi.

Fenerbahçe'nin sahasında ikinci lig takımlarından Fethiyespor'a elenerek taraftarlarını üzdüğü ifadesine yer veren Telegraaf ve AD gazeteleri, sarı-lacivertlilerin, bazı yıldız oyuncularından yoksun oynadığına dikkati çekti.

Voetbal İnternational adlı internet sitesi de Dirk Kuyt'ın oynamadığı maçta, lig lideri Fenerbahçe'nin, PTT 1. Lig'de son sırada bulunan Fethiyespor'a yenilerek kupaya veda ettiğini yazdı.

Fenerbahçe'nin "acı bir şekilde" Türkiye Kupası'ndan elendiği şeklinde değerlendirmede bulunan Elfvoetbal adlı internet sitesi de kupanın bu sene, son iki yıldır kazanan Fenerbahçe dışındaki bir takıma gideceğini vurguladı.

Geçen hafta Beşiktaş maçında oynayan futbolculardan farklı bir kadroyla Fethiyespor karşısına çıkan sarı-lacivertlilerde Dirk Kuyt'un oynamadığına dikkat çekilen haberde, Fenerbahçe'nin Webo, Emenike ve Baroni gibi yıldızlarına rağmen maçı kazanamadığı kaydedildi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz