Futbol

Fenerbahçe için flaş Sarri iddiası!

11 Haziran 2018 Pazartesi 19:18 - Son Güncelleme 11 Haziran 2018 Pazartesi 21:30

Fenerbahçe'de teknik direktör konusunda belirsizlik devam ediyor. Aykut Kocaman ile görüşmelerini sürdüren Fenerbahçe yönetiminin listesinde birçok isim var. Sportif direktör Comolli için düzenlenecek imza töreninde bu konunun da açıklığa kavuşması bekleniyor.

Fenerbahçe'de teknik direktör düğümü çözülüyor. Sportif direktör Damien Comolli'nin kendisi için yapılacak imza töreninde teknik direktör konusuna da açıklık getirmesi bekleniyor.

Aykut Kocaman ile birkaç kez görüşen Fransız futbol adamı Kocaman'ın kendisine sunduğu raporlar doğrultusunda değerlendirmeler yapacak. Başkan Ali Koç ile birlikte son kararı verecek olan Comolli teknik adam ismini imza töreninde açıklayabilir.

Fenerbahçe'nin teknik direktör listesinde olduğu iddia edilen birçok isim var. Aykut Kocaman 'la yola devam
edilmemesi halinde sarı lacivertliler bu isimlere yönelecek. Listede Jürgen Klopp'un yardımcı Buvac'ın yanısıra Juande Ramos, Luis Enrique ve LAurent Blanc gibi isimler var.

Bu arada İtalyan basını tarafından Napoli'de iyi bir sezon geçiren Sarri'ye Fenerbahçe yönetiminin teklif götürdüğü iddia edildi. Avrupa'daki dev kulüplerde görev yapmak isteyen teknik adamın bu nedenle Fenerbahçe'nin teklifini kabul etmediği belirtildi. 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz