Futbol

Fenerbahçe kampında 'neşeli' maç

08 Temmuz 2016 Cuma 15:15 - Son Güncelleme 08 Temmuz 2016 Cuma 15:41

Fenerbahçe teknik heyeti ile gazeteciler maç yaptı. Maçı teknik heyet kazandı.

Yeni sezon hazırlıklarını Düzce'de sürdüren Fenerbahçe Futbol Takımı'nın teknik heyeti ile kampı takip eden basın mensupları maç yaptı.

Fenerbahçe Resort ve Sport Topuk Yaylası Tesisleri'nde, teknik direktör Vitor Pereira yönetiminde gerçekleştirilen sabah antrenmanı sonrasında, teknik heyet ile basın mensupları arasında maç organize edildi.

Yaklaşık bir saat süren maçta Pereira'nın yanı sıra antrenörler Filipe Almeida, Luis Miguel, Pedro Ribeiro, Paolo Orlandoni ile idari menajer Hasan Çetinkaya forma giydi.

Neşeli geçen mücadeleyi Fenerbahçe teknik heyeti 6-2 kazandı.

Fenerbahçe'de yeni sezon öncesi moraller yerinde...

Topuk Yaylası kampında hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, Volkan Demirel, Volkan Şen ve izinli olan Stoch dışında ilk kez ideale yakın kadroyla çalıştı.

Milli takımlarından dönen Mehmet Topal, Ozan Tufan, Şener Özbayraklı ve Simon Kjaer ise ilk kez takımla birlikte tam antrenman programı uyguladı.

Fenerbahçeli futbolcular cuma namazında

Bu arada Fenerbahçeli futbolculardan bazıları, cuma namazını Bıçkıyanı Camisi'nde kıldı.

Mehmet Topal, Alper Potuk, Şener Özbayraklı, Hasan Ali Kaldırım, Salih Uçan, Aatif Chahechouhe ile genç oyuncular, cuma namazı için tesislerden ayrılarak takım otobüsüyle jandarmanın güvenlik önlemi aldığı Bıçkıyanı köyüne gitti.

Köy sakinleriyle cuma namazını kılan futbolcular, cami çıkışında vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Futbolcular, hayranlarıyla hatıra fotoğrafı çektirerek formalarını imzaladı.

İLGİLİ VİDEOLAR

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz