Futbol

Fenerbahçe Smolov'u listesine aldı

28 Temmuz 2020 Salı 12:33 - Son Güncelleme 28 Temmuz 2020 Salı 14:16  |  Kaynak : TRT SPOR

Fenerbahçe bir yandan federasyonun takım harcama limitlerini açıklamasını beklerken diğer yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Sarı lacivertlilerin, savunmanın merkezi ve soluyla, hücum hattının kanatlarına takviye yapmak istediği öğrenildi.

Yeni sezona güçlü bir kadroyla girmek isteyen Fenerbahçe, transferde işi sıkı tutuyor.

Savunmanın merkezi ve soluyla birlikte hücum hattının kanatlarına takviye yapmayı amaçlayan sarı lacivertliler, bütçesinin büyük bir bölümünü buraya harcamayı planlıyor.

Tecrübeli bir stoper ile bu sene savunmada yaşanan sorunu çözmek isteyen Fenerbahçe, sol beke de direkt olarak 11 oynayacak bir ismin yanı sıra onu yedekleyecek bir oyuncu almayı düşünüyor.

Garry Rodrigues, Deniz Türüç ve Ferdi Kadıoğlu dışında kanat oyuncusu olmayan sarı lacivertlilerin transfer listesinde, hem sol hem de sağ kanat için birçok isim bulunuyor.

Özellikle hücum hattının sağ tarafı için önemli bir oyuncuyu kadrosuna katmak isteyen Fenerbahçe, sol kanada da Garry Rodrigues kalırsa onu yedekleyecek bir isim alacak.

Fenerbahçe yönetiminin, forvete de alternatif baktığı ancak öncelikli transfer hedefleri arasında o bölgeyi tutmadığı öğrenildi.

Vedat Muriç'in satılması halinde Kosovalı golcünün yerini dolduracak bir santrfor alınacak.

Listesine Fedor Smolov'u ekleyen sarı lacivertliler, harcama limitleri belli olduktan sonra elden çıkarılacak oyuncularla ilgili çalışmalara başlayacak.

Öte yandan Fenerbahçe yönetiminin, sözleşmesi biten Mehmet Ekici ve Hasan Ali Kaldırım ile ilgili kararını henüz vermediği belirtildi.

Yönetim, iki oyuncuya da şu ana dek herhangi bir sözleşme uzatma teklifi yapmadı. 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz