Futbol

Fenerbahçe transfer yapacak mı?

30 Aralık 2013 Pazartesi 09:26 - Son Güncelleme 30 Aralık 2013 Pazartesi 09:58

Mahmut Uslu, Kayserispor maçı sonrası bu konuda açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, Kayserispor karşısında 5-1 kazanılan karşılaşmanın ardından konuştu.

Fenerbahçe'nin istim üstünde olduğunu belirten Uslu, "Fenerbahçe inşallah ikinci yarıda daha da iyi oynayacak. Rakip takımlarımızdan her zaman her konuda, bütün istatistikler daha iyi olduğumuzu da gösteriyor" diye konuştu.

Kardemir Karabükspor'a 2-1 yenildikleri maçta bir gollerinin verilmediğini savunan Uslu, şöyle devam etti:

"Son Kardemir Karabükspor maçından sonra, bir tane golümüz verilmemişti ve yüzde 100 gol pozisyonumuzu iptal etmişlerdi. Buz gibi bir sahada oynadık. Çünkü saha akşamdan sulanmış. Ancak çok kötü oynadığımız için Kardemir Karabükspor'u tebrik ettik. Fakat dikkat ederseniz, ligin ilk haftası hariç, son 16 maçın hepsinde, çocuklar çok iyi oynuyor. Taraftarımıza da teşekkür etmek istiyorum. Onların da yeni yılını kutluyorum. Bütün sporseverlerin, bütün kulüplerin yeni yılını kutluyorum. İnşallah 2014 yılı Türk sporu ve futbolu için, bütün kulüpler için değerli olur."

Uslu, "Transfer olacak mı?" şeklindeki soruya, "Ayın 11'inde yönetim kurulu toplantımız var. Orada değerlendiririz" cevabını verdi.

Bir gazetecinin, "Ersun Yanal'ın sözleşmesini uzatacak mısınız?" şeklindeki sorusu üzerine ise Uslu, "Böyle bir problemimiz yok. Ersun hocanın da böyle bir problemi olduğunu zannetmiyorum" şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz