Futbol

Fenerbahçe'de ayrılık

25 Temmuz 2015 Cumartesi 14:00 - Son Güncelleme 25 Temmuz 2015 Cumartesi 14:34

Fenerbahçe'de kaleci Ertuğrul Taşkıran, başka bir takıma kiralanacak.

Fenerbahçe'de son 4 sezondur başka takımlara kiralık olarak gönderilen kaleci Ertuğrul Taşkıran'ın bu sezon da kiralanacağı öğrenildi.

Öte yandan Fenerbahçe'nin yeni transferi Hollandalı yıldız futbolcu Robin van Persie, takımla ilk çalışmasını yaptı.

Sarı-lacivertliler, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda 28 Temmuz Salı günü Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımıyla yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde, teknik direktör Vitor Pereira yönetimindeki basına kapalı antrenmanda Van Persie'nin, takımla ilk çalışmasına çıktığı belirtildi. Transferinden dolayı antrenmanlara takım arkadaşlarından geç başlayan ve bir süredir çalışmalarına özel program dahilinde tek başına devam eden Van Persie'nin, idmanın tamamında takımla çalıştığı ifade edildi.

Futbolcuların ısınma hareketleriyle başladığı antrenmanı pas ve pres çalışmasıyla sürdürdüğü bildirildi. Antrenmanın dar alanda hücum ve defans organizasyonlarının ardından yapılan çift kale maçla sona erdiği kaydedildi.

Sakatlıkları bulunan Mehmet Topuz ile kaleci Ertuğrul Taşkıran'ın takımdan ayrı özel program dahilinde çalıştıkları açıklandı.

.Fenerbahçe'yle bu sene biten sözleşmesini 2019 yılına kadar uzatan 26 yaşındaki kalecinin, sarı-lacivertlilerin kampında sol el tarak kemiğinde kırık meydana gelmişti.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz