Futbol

Fenerbahçe'de kampın yıldızları

01 Ağustos 2021 Pazar 16:00 - Son Güncelleme 01 Ağustos 2021 Pazar 16:01  |  Kaynak : TRT SPOR

Fenerbahçe’de kamp süreci ve geride kalan 5 hazırlık maçı, bazı futbolcuların adeta yeniden doğmasını sağladı. Miha Zajc, Marcel Tisserand ve Mert Hakan Yandaş, bu dönemde alkış alan isimler oldu.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira döneminde bazı futbolcular performansıyla yeni transfer etkisi yarattı.

Kamp öncesinde takımdan ayrılmasına sıcak bakılan Marcel Tisserand, üçlü savunmanın sağında özellikle verdiği paslar ve hücuma desteğiyle dikkat çekti.

Kongolu futbolcunun Pereira’nın sisteminde önemli süre alacak futbolculardan birisi olması bekleniyor.

Miha Zajc da bu dönemde adeta parladı.

Sloven oyuncu, hazırlık maçlarında ve antrenmanlardaki dinamik yapısının yanı sıra, hücumdaki verimliliği ve skora katkısıyla da öne çıktı.

Daha önce Serie A’ya transferi için onay verilen 27 yaşındaki futbolcu, bu mevkideki bolluğa rağmen orta sahada kafaları karıştırdı.

Geçen sezon kendisini göstermekte zorlanan Mert Hakan Yandaş da sezon öncesi oynanan hazırlık maçlarında çok daha öz güvenli bir görüntü çiziyor.

Portekizli teknik adam, Bright Osayi Samuel’e de orta saha dörtlüsünün sağında önemli ölçüde süre verecek gibi görünüyor.

Geçen sezon pek şans bulamayan Novak ve Ferdi Kadıoğlu’nun da takımda kalmaları halinde Pereira’nın sisteminde daha çok şans bulması bekleniyor.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz