Futbol

Fenerbahçe'de kart alarmı

14 Aralık 2019 Cumartesi 11:30 - Son Güncelleme 14 Aralık 2019 Cumartesi 17:33

Fenerbahçe'de Beşiktaş maçı öncesi sarı kart alarmı verildi. Demir Grup Sivasspor maçında Emre Belözoğlu, Serdar Aziz ve Vedat Muric, sarı kart görmesi halinde önümüzdeki hafta oynanacak Beşiktaş derbisinde forma giyemeyecek.

Fenerbahçe, Süper Lig'in 15'inci haftasında lider Demir Grup Sivasspor'a konuk olacak. Sarı lacivertliler kazanarak, zirve ile arasındaki puan farkını azaltmak istiyor.

Ev sahibi ekip ise 6 maçlık galibiyet serisini sürdürmeyi amaçlıyor.

Geçtiğimiz hafta sahasında Gençlerbirliği'ni 5-2 yenerek 2 maçlık galibiyet hasretini sona erdiren sarı - lacivertliler, Sivas deplasmanında kazanarak zirve ile arasındaki puan farkını azaltmak istiyor.

Fenerbahçe, son dönemde deplasmanda istediği sonuçları alamadı

Sarı lacivertliler, Süper Lig'de oynadığı son 3 dış saha maçında galip gelemedi. Fenerbahçe, son deplasman galibiyetini 20 Ekim'de Denizlispor karşısında elde etti.

Sarı lacivertli ekipte sakatlığı bulunan Victor Moses, Demir Grup Sivasspor'a karşı görev yapamayacak. Sabah antrenmanında ayağına darbe alan Miha Zajc ve ve ayağının altında ağrı hisseden Hasan Ali Kaldırım kafileye alınmadı.

Öte yandan Fenerbahçe'de 3 futbolcu ise sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Kaptan Emre Belözoğlu, Serdar Aziz ve Vedat Muric, bu maçta sarı kart görmesi halinde önümüzdeki hafta oynanacak Beşiktaş derbisinde forma giyemeyecek.

Süper Lig'de oynadığı son 6 maçı kazanarak liderliği ele geçiren Demir Grup Sivasspor ise galibiyet serisini Fenerbahçe karşısında da sürdürmeyi amaçlıyor.

Kırmızı beyazlı ekipte Hakan Arslan kart cezası, Rybalka da sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek.

Tedavisi devam eden Mert Hakan Yandaş’ın durumu ise belirsiz.

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz