Futbol

Fenerbahçe'de Kocaman belirsizliği!

06 Kasım 2017 Pazartesi 18:47 - Son Güncelleme 06 Kasım 2017 Pazartesi 19:26

Fenerbahçe'de Aykut Kocaman belirsizliği sürüyor. Osmanlıspor maçının ardından istifa sinyali veren Kocaman'ın durumu belirsizliğini koruyor. Sarı-lacivertli yönetim, teknik direktör değişikliğini şu an için düşünmüyor. Ancak, yöneticiler destek kararına rağmen Kocaman'a ulaşamıyor.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Osmanlıspor maçının ardından "Gerekeni yapacağım" diyerek istifa sinyali vermişti.

Tecrübeli teknik adam maçın ardından geleceği ile ilgili net kararı vermek ve kafasını toparlamak için takımla birlikte İstanbul'a dönmedi. Aykut Kocaman geçen süre zarfında Fenerbahçe'den kimse ile de irtibata geçmedi.

Tecrübeli çalıştırıcının yakın çevresinden gelen ilk bilgiler, takımda kalacağı yönünde...Sarı-lacivertli yönetimin de, teknik direktör değişikliği yapmak istemediği iddia ediliyor.

Sezon başında Aykut Kocaman'ın istediği transferleri yapamayan yönetimin Aykut Kocaman'a sonuna kadar destek kararı aldığı belirtiliyor.

Ancak Aykut Kocaman'ın durumu yönetimin olumlu tavrına rağmen henüz netlik kazanmadı. Çünkü Fenerbahçe yöneticileri tecrübeli çalıştırıcıya ulaşamadı. Bu durum da Kocaman'ın geleceği ile ilgili kafa karışıklığına neden oldu.

Şimdi Aykut Kocaman'ın takımı Sivasspor maçına hazırlamak için Samandıra'ya gelip gelmeyeceği merak konusu... 

İLGİLİ VİDEOLAR

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz