Futbol

Fenerbahçe'de maç sonrası toplantı

06 Ekim 2019 Pazar 12:26 - Son Güncelleme 06 Ekim 2019 Pazar 12:31

Fenerbahçeli futbolcular Antalyaspor mağlubiyetinin hemen ardından bir araya geldi. Kaptan Emre Belözoğlu önderliğinde yapılan toplantıda bazı futbolcular öz eleştiri yaparken, tekrar kenetlenme sözü verildi.

Fenerbahçeli futbolcular, 1-0'lık Antalyaspor mağlubiyetinin ardından soyunma odasında toplantı yaptı. Kaptan Emre Belözoğlu önderliğinde bir araya gelen sarı lacivertli oyuncular, Antalyaspor mücadelesini ve önümüzdeki döneme dair yapılacaklarını değerlendirdi.

Futbolcular, yaklaşık 45 dakika süren toplantı nedeniyle tribünde kendilerini bekleyen taraftarların yanına da gidemedi.

Antalyaspor maçında kötü performans sergileyen bazı oyuncuların takım arkadaşlarından özür dilediği öğrenildi. Birbirlerine sahip çıkan futbolcuların, "Hatalarımızla, doğrularımızla biz bir takımız" ifadesini kullandığı belirtildi.

Ligin her anlamda en iyi ekibi olduklarını belirten kaptan Emre Belözoğlu da, “Hepiniz başınızı dik tutun, milli aradan sonra tekrar omuz omuza vererek kaybettiğimiz puanları telafi edeceğiz ve hatalarımızdan dersler alarak şampiyonluk yürüyüşümüze devam edeceğiz” dedi.

Futbolcuların durumu sahiplenip bir araya gelmesi, yönetim ve teknik heyeti de memnun etti. Şampiyonluğun olumsuz maçlardan sonra yaşanan böyle kenetlenmelerden geçtiği kaydedildi.

Kaynak: TRT SPOR
 

Etiketler : fenerbahcetoplantı
Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz