Futbol

Fenerbahçe'de Pereira dönemi bitiyor

11 Ağustos 2016 Perşembe 14:52 - Son Güncelleme 11 Ağustos 2016 Perşembe 14:48

Sarı-lacivertli ekip, teknik direktör Pereira ile yollarını ayırma kararı aldı.

Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira ile yollar ayrılıyor. Sarı-lacivertli yönetim, Portekizli teknik adam ile yollarını ayırma kararı aldı.

Fenerbahçe, geçen sezon tarihinin en güçlü kadrosunu kurdu. Takımın başına da Portekizli teknik adam Vitor Pereira getirildi.

Futbolcularla iyi diyalog kuramayan Vitor Pereira, sık sık Robin Van Persie'yle yaşadığı krizle gündeme geldi. Portekizli teknik adam, takıma beklenen futbolu bir türlü oynatamadı ve sezonu Beşiktaş şampiyon bitirdi.

Kupasız biten sezonun ardından, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Vitor Pereira'ya bir şans daha verdi. Monaco karşısında Şampiyonlar Ligi'ne veda edilmesi Pereira için bardağı taşıran son damla oldu.

Mali anlamda sıkıntı yaşayan sarı-lacivertli yönetim, Pereira'ya tazminatsız göndermek için adımlar atmaya başladı. Yeni teknik direktör arayışına girilirken, Portekizli teknik adamın istifa etmesini beklendi.

Pereira'nın ısrarı karşısında yönetimi kurulu, görevden alma konusunda görüş birliğine vardı. Can Bartu Tesisleri'ndeki yetkileri elinden alınan Pereira'nın, gitmesine artık kesin gözüyle bakılıyor.

İşte adaylar

Fenerbahçe'nin teknik direktör adayları arasında ilk sırayı Manuel Pellegrini alıyor. Alternatif olarak Bielsa ve Roberto Carlos'un da gündemde olduğu belirtiliyor.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz