Futbol

Fenerbahçe'den Hasbro ile marka ortaklığı anlaşması

19 Aralık 2018 Çarşamba 14:12 - Son Güncelleme 19 Aralık 2018 Çarşamba 15:52

Fenerbahçe, global oyun ve eğlence şirketi Hasbro firmasıyla marka ortaklığı yaptı.

Yapılan anlaşmayla ilgili basın lansmanı, Ülker Stadı Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi 1907 Tribünü'nde gerçekleştirildi.

Lansmana, Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Sertaç Komşuoğlu ve sarı-lacivertli yöneticiler ile Hasbro Türkiye Ülke Müdürü Aslı Çetkin katıldı.

Fenerbahçe logosu ile Transformers ve My Little Pony karakterlerini bir araya getirerek oluşturulan koleksiyon, "Maceraya takım ruhuyla ortak ol." sloganıyla Fenerium mağazalarında sarı-lacivertli taraftarlarla buluşturulacak.

Açıklamalarda bulunan Sertaç Komşuoğlu, Fenerbahçe'nin çok farklı kulvarlarda mesaj veren bir kulüp olduğunu söyledi.

Çocuklara Fenerbahçe sevgisini aşılamak için adımlar attıklarını belirten Komşuoğlu, "Fenerbahçe, Türkiye'nin en önemli sivil toplum örgütü. Fenerbahçe ile Beko iş birliğini anlatırken, 'Şampiyonlar gibi beslen.' sloganından bahsettik. Yeni nesil için o gün bir mesaj verdik. Bugün yine mesaj veriyoruz ve 'Maceraya takım ruhuyla ortak ol.' diyoruz. Fenerbahçe bir topun çizgiyi geçmesine bağlanmayan bir kulüp." ifadelerini kullandı.

Çetkin: Faydamız, çocukları spora yaklaştırmak

Hasbro Türkiye Ülke Müdürü Aslı Çetkin, Fenerbahçe ile yaptıkları marka anlaşmasının 2 yıl olarak planlandığını dile getirerek, Fenerbahçe'nin tüm dünyada takip edilen bir kulüp olduğunu vurguladı.

"Bu kadar büyük markaları bir araya getirmek, çok hassas bir çalışmayı gerektiriyor. Bu çalışmaların ardından bugünlerin ilk adımları atıldı. My Little Pony'de arkadaşlığı ön plana çıkarıyoruz. Transformers'da ise takım ruhu ön plana çıkıyor. Bu iş birliğinde faydamız, çocukları spora yaklaştırmak. Mücadeleyi, arkadaşlığı ve sporu çocukların hayatlarına alması için bu önemli bir platform. İlk defa My Little Pony ve Transformers bir takım forması giyecek. Gerçekten çok güzel olduğunu düşünüyoruz. Fenerbahçe sadece Türkiye'de değil dünyada da takip edilen çok güçlü bir marka. Temsil ettiği değerler bizim değerlerimizle örtüşüyor. Bu anlaşmayla kendiliğinden var olan bir sinerjinin gün yüzüne çıkmasını sağladık."

Kaynak: AA

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz