Futbol

Fenerbahçe'den Klopp açıklaması!

18 Mayıs 2015 Pazartesi 16:34 - Son Güncelleme 18 Mayıs 2015 Pazartesi 17:00

Fenerbahçe Kulübü, Jürgen Klopp iddiaları hakkında açıklama yaptı.

 Fenerbahçe Kulübü, Alman teknik direktör Jürgen Klopp ile görüşüldüğü yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Sarı-lacivertli kulübün internet sitesinde yapılan açıklamada, "Futbol takımımızın teknik direktörü İsmail Kartal'dır ve haberde geçen isim de dahil olmak üzere hiçbir teknik direktörle görüşmemiz olmamıştır" denildi.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın tedbirli olarak Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edildiği için, futbol takımının Mersin İdmanyurdu ile deplasmanda yaptığı maça gitmediği vurgulanan açıklamada, şöyle denildi:

"Unutulmalıdır ki kulübümüze ve unsurlarına silahlı ve silahsız tüm çirkin saldırıların gerçekleştiği bu dönemde büyük resimde birileri Fenerbahçe Spor Kulübü üzerinden kirli hesaplar yapmaktadır. Fenerbahçe'nin olası sportif başarısızlığının da bu planları kurgulayanların ekmeğine yağ süreceği gerçeği göz ardı edilemez. Ligin en kritik son dönemecinde futbol takımımızın üzerinde bu tür yalan haberlerle oynanan psikolojik oyunları da kınıyor ve Fenerbahçelilerin dikkatine sunuyoruz."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz