Futbol

Fenerbahçe'den kongre üyelerine uyarı

09 Ekim 2013 Çarşamba 16:11 - Son Güncelleme 09 Ekim 2013 Çarşamba 16:13

Basında yer alan iddialarla ilgili kongre üyelerine uyarılarda bulunuldu.

Fenerbahçe Kulübü, başkan Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu hakkında yalan ve yanlış bilgiler içeren yayınlar hakkında kongre üyelerine uyarılarda bulundu.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan "Kongre üyelerimize duyurulur" başlıklı açıklamada, yaklaşan olağanüstü seçimli kongre öncesinde birtakım kişiler tarafından çıkarılan yalan ve yanlış yayınların olduğu savunularak, şu ifadelere yer verildi:

"Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı ve Yönetim Kurulu hakkında son dönemde yapılan yalan ve yanlış yayınlar ile oluşturulmaya çalışılan algı kamuoyunun malumudur. Özellikle kongre süreci yaklaşırken, Fenerbahçe camiasının huzuruna çıkamayanlar ile Fenerbahçe'yi çıkar ve rant gruplarına dönüştürmek isteyen birtakım kişilerin yine geçmişlerinde sıklıkla rastlanan organizasyonlar içerisinde olduklarına dair bilgiler tarafımıza ulaşmaktadır."

Gerçek bilgi ve belgeye dayalı her türlü eleştiriye açık olunduğu vurgulanan açıklamada daha sonra şöyle denildi:

"Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı'nın ve yönetim kurullarının icraat ve programlarına ve en önemlisi kişilik haklarına tecavüz niteliği taşıyan yalan ve sahte belgeler tahtında kitap ve broşürlerin hazırlandığının tarafımızca bilinmektedir. Bu bağlamda yasal tüm hazırlıklarımız tarafımızdan buna göre yapılmaktadır. Yasal sınırlar dahilinde kalmak ve gerçek bilgi-belgeye dayanan her türlü fikir ve eleştiriye duyduğumuz saygı saklı kalmak kaydıyla, aynı aktörler tarafından yapılacak haber, belge ve yayınlara itibar edilmemesini rica eder, böyle bir durumun tespiti halinde her tür yasal yola ivedilikle başvurulacağını bildiririz." (AA)

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz