Futbol

Fenerbahçe'den Tevez bombası!

20 Haziran 2015 Cumartesi 18:14 - Son Güncelleme 20 Haziran 2015 Cumartesi 18:24

Sarı-lacivertlilerde gündemdeki ismin Carlos Tevez olduğu iddia ediliyor.

Fenerbahçe transferde işini şansa bırakmıyor. Sportif Direktör Giuliano Terraneo temaslarını sürdürürken, Başkan Aziz Yıldırım da transfer komitesine ciddi destek veriyor.

Görüşmeleri büyük gizlilik içinde yürüten sarı-lacivertlilerde gündemdeki ismin Juventus'un Arjantinli yıldızı Carlos Tevez olduğu konuşuluyor. 

Fenerbahçe'de son yıllardaki en büyük transfer hareketliliği yaşanıyor. Sportif Direktör olarak Giuliano Terraneo'nun göreve gelmesine rağmen, Başkan Aziz Yıldırım da transferde etkin isimlerin başında görünüyor.

Londra'ya tatile gittiği belirtilen Fenerbahçe Başkanı'nın, transfer konusunda temaslarda bulunduğu ortaya çıktı.

Aziz Yıldırım'ın havaalanında kendisine Nani transferini soran bir taraftara, "Nani ile anlaştık ama asıl hedefimiz Carlos Tevez. 3 transfer bitti. 6-7 tane daha oyuncu alacağız ama gidenler de olacak" dediği konuşuluyor.

Fenerbahçe’de ayrıca, kaledeci arayışı da sürüyor.

Yönetimin önceliği Steve Mandanda.... Marsilya forması giyen kaleci ile görüşen sarı-lacivertliler bu transferi en kısa sürede sonlandırmak istiyor.

Bir diğer adaysa David Ospina. Arsenal forması giyen kaleci de sarı-lacivertlilerin teklifine sıcak bakıyor.

Bu arada Fenerbahçe'de Bursasporlu Şener Özbayraklı ve Fernandao transferlerinin önümüzdeki hafta içerisinde açıklanması bekleniyor.
 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz