Futbol

Fenerbahçeli futbolculardan derbi değerlendirmesi

19 Kasım 2016 Cumartesi 13:00 - Son Güncelleme 19 Kasım 2016 Cumartesi 10:02

Kaleci Volkan Demirel: "Galip gelmekten başka bir şey düşünmüyoruz" - Hollandalı futbolcu Van Persie: "Taraftarlarımızın da desteğiyle istediğimiz sonucu almayı hedefliyoruz"

Fenerbahçe'nin tecrübeli kalecisi Volkan Demirel, Spor Toto Süper Lig'de yarın Galatasaray ile yapacakları derbi maçı kazanmaktan başka bir düşüncelerinin olmadığını söyledi.

Sarı-lacivertli oyuncular Volkan Demirel, Robin van Persie ile Aatif Chahechouhe, derbi için hazırlanan "Maç günlüğü" kitapçığına açıklamalarda bulundu.

Volkan Demirel, karşılaşma için iyi hazırlandıklarını belirterek, "Alışılagelmiş bir akşam olacak. Biz takım olarak galip gelmekten ve bu geleneği sürdürmekten başka bir şey düşünmüyoruz. Takım olarak bunun bilincinde ve bu şekilde sahaya çıkacağız. Galatasaray maçı, şampiyonluk hedefimizi ve lig sıralamasını yakından ilgilendirdiği için daha da önem kazanıyor. Biz sahaya bütün maçları kazanmak için çıkıyoruz. Bu serinin bozulmaması için elimizden geleni yapacağız." ifadelerini kullandı.

- Van Persie: "İstediğimiz sonucu almayı hedefliyoruz"

Fenerbahçe'nin Hollandalı futbolcusu Robin van Persie de derbi maçların farklı atmosfere sahip olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Galatasaray maçı da bizim için çok önemli bir karşılaşma olacak. Ben de bugüne kadar kariyerimde hem Hollanda'da hem de İngiltere'de çok fazla sayıda derbi maça çıktım. Derbi maçların önemini biliyorum. Heyecanla beklediğimiz bir maç. Taraftarlarımızın da desteğiyle istediğimiz sonucu almayı hedefliyoruz. Önümüzdeki birkaç maçta üst üste galibiyetler almayı başarırsak artık ligin yukarısını kesinlikle yakalamış olacağız. Yukarıdaki grubu yakalayıp lig yarışının içine daha da fazla dahil olmak istiyoruz. Bu anlamda bizim için ayrıca önemli."

- Chahechouhe: "Amacımız kazanmak"

Sarı-lacivertli oyuncu Aatif Chahechouhe ise derbi maçın kendileri açısından çok önemli olduğunu vurgulayarak, "Aynı zamanda benim Fenerbahçe'deki ilk derbi maçım olacak. Kendi sahamızda olacağız. Bizim için güzel bir akşam olacağını umuyorum. Amacımız sadece kazanmak. Bu maçı kazanarak lig yarışında olduğumuzu hissettirmeliyiz. Bu maçta taraftarlarımızın desteği, bize mutlaka katkı sağlayacaktır." değerlendirmesini yaptı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz