Futbol

Fenerbahçe'nin 100. Yıl Marşı'nı Zico ile maç izleme karşılığında yazmış

21 Nisan 2020 Salı 14:57 - Son Güncelleme 21 Nisan 2020 Salı 15:19

Ünlü sanatçı Kıraç, Fenerbahçe’nin 100. Yıl Marşı’nı yazmak için ücret talep etmediğini ve marşı, bir maçı dönemin teknik direktörü Arthur Zico’nun yanında izleme karşılığında yazdığını söyledi.

Ünlü konuklarla program yapan Tuzla Belediyesi, sanat ve televizyon dünyasının sevilen isimlerini Tuzlalılarla buluşturmaya devam ediyor. Tuzla Belediyesi tarafından düzenlenen Ceyhun Yılmaz’ın yönetimindeki “E-talks Tuzla” programına bu kez müzisyen Kıraç konuk oldu.

Canlı yayına Kıraç öncesinde bağlanan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Kıraç’ı severek dinliyoruz. Hani ‘Üç beş kişi kalmış türkü diyenler’ türküsünde olduğu gibi, Kıraç da çok ender seslerden birisi. Özellikle bir Erzurumlu olarak Erzurum Çarşı Pazar yorumunu çok severek dinliyorum. Ben Tuzla halkı adına ve şahsım adına size ve Kıraç’a teşekkür ediyorum. İyi sohbetler diliyorum” dedi.

“Fenerbahçe'nin 100. yıl marşı karşılığında Zico'nun yanında maç izlemek istedim"

Sohbetin müzikle renklendiği programda, Kıraç açıklamalarıyla izleyenlerin bilmediği konuları da paylaştı.

Fenerbahçe’nin 100. Yıl Marşı ile ilgili anısını anlatan Kıraç, “Aziz Yıldırım Fenerbahçe marşını senin yapmanı istiyorum. ‘Marş için ne yapmamız lazım?’ dediğinde, ‘Biz Fenerbahçe’den bir şey isteyemeyiz’ dedim. Para ve benzeri olmaz. Ancak bir maçı Zico’nun yanında izlemek istediğimi söyledim ve izledim” dedi.

Kıraç, “Marşı yazarken, çok güzel bir marş olsun ama karşı tarafı da üzmesin, futbolun güzel bir şey olduğunu ortaya çıkarsın istedim” diyerek marş için 6 ay uğraştığını dile getirdi.

Kaynak: DHA

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz