Futbol

"Fenerbahçe'nin modern yapısından çok etkilendim"

29 Ağustos 2019 Perşembe 15:09 - Son Güncelleme 29 Ağustos 2019 Perşembe 15:16

Fenerbahçe'nin yeni transferi Adil Rami, kulübe geliş süreci ve basında özel hayatıyla ilgili çıkan iddiaların haksız olduğuna dair açıklamalarda bulundu.

Fransız stoper Adil Rami  "Bu sezon takım ruhu ve aidiyetiyle uyum içerisinde çalışıp elimizden gelenin en iyisini ortaya koyacağız. Kulübün kapısından girdiğim ve Samandıra’ya ilk geldiğim andan itibaren sanki yıllardır burada olduğumu hissediyorum. Formayı giymek ve taraftarımızın karşısına çıkmak için sabırsızlanıyorum" dedi.

Rami, ayrıca özel hayatı ile ilgili olarak “Bana karşı ortaya atılan iddialar, benim kişiliğimi yansıtmıyor ve bu iddialar avukatım tarafından yakından takip ediliyor. Hakaret niteliğinde yorumlar yapılması durumunda hukuki süreç başlatabilirim.” ifadesini kullandı. 

"Kadın Dayanışma Derneği'nin yüzüydüm"

Adil Rami, daha önce kadına yönelik şiddete karşı yer aldığı projelere dair de “2019'un ilk yarısında Fransız Kadın Dayanışma Derneği'nin yüzüydüm ve genel olarak sporda ve özellikle de futbolda kadına yönelik şiddete karşı Birleşmiş Milletler'in yanında yer aldım.  Ayrıca kulübüm Fenerbahçe'nin de desteklediği HeForShe tarafından da bir davet aldım fakat Dünya Kupası nedeniyle katılım gösteremedim.  Bu konu ile ilgili desteğimi de devam ettireceğim ve ilerleyen dönemde için de çeşitli dernekler ve sivil toplum kuruluşları ile görüşmelerim devam ediyor” açıklamasını yaptı. 

"Bu yapının parçası olduğum için çok mutluyum"

Adil Rami son olarak da “Fenerbahçe'nin toplumsal cinsiyet eşitliği, kadınlar ve kız çocuklarının toplumdaki yeri adına birçok projeye öncülük ettiğini duydum. Bu yapının bir parçası olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum ve ilerleyen dönemde HeforShe başta olmak üzere yürütülen tüm kampanyalara katılmaktan mutlu olacağım. Bunu kulüp yetkilileri ile de paylaştım” dedi.

Kaynak: TRT SPOR
 

Etiketler : Adil Ramifenerbahce
Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz