Futbol

Fenerbahçe'nin yeni hocası o mu?

10 Ağustos 2014 Pazar 19:16 - Son Güncelleme 11 Ağustos 2014 Pazartesi 00:55

Fenerbahçe yönetimi, yeni teknik direktörü konusunu masaya yatırdı.

Fenerbahçe Yönetimi, Teknik Direktör Ersun Yanal'ın istifasının ardından toplandı. Toplantıda, durum değerlendirmesi yapıldı. Skorer de yer alan iddiaya göre ise sarı-lacivertli yönetim, yeni sezon için mevcut antrenörü İsmail Kartal ile prensipte anlaştı.

Fenerbahçe'de kritik toplantı

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü kim olacak? Spor kamuoyu bu sorunun cevabını merakla beklerken Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu, konuya ilişkin durum değerlendirmesi yapmak için toplandı. 

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki kulüp binasında, Aziz Yıldırım başkanlığında gerçekleştirilen toplantının ardından herhangi bir açıklama yapılmadı.

Toplantıda, Yanal'ın dünkü istifasının ardından yaşanan gelişmelerin konuşulduğu, takımın başına getirilecek teknik adam konusunda fikir alışverişinde bulunulduğu öğrenildi.

Sarı-lacivertli yönetimin kısa süre içinde yeni sezonda takımı çalıştıracak teknik direktörü belirleyerek açıklaması bekleniyor.

AA'nın haberine göre uzun süredir sarı-lacivertli takımda bulunan, Yanal'ın da yardımcılığını yapan İsmail Kartal'ın takımın başına geçmesi seçenekler arasında yer alıyor.

% 99 İsmail Kartal

Skorer'de yer alan habere göre ise sarı-lacivertli yönetim, yaklaşık 3,5 saat süren toplantının ardından, mevcut antrenörü İsmail Kartal ile prensipte anlaştı. 

Skorer'e göre Fenerbahçe Yönetim Kurulu, yarın (pazartesi) son bir kez daha toplanacak ve nihai karar verilecek. Bu toplantıda yabancı teknik direktör konusu masaya yatırılacak. Yabancı teknik direktör konusunda ortak bir karar alınamazsa, Fenerbahçe'nin yeni sezondaki hocası prensip anlaşmasına varılan İsmail Kartal olacak. Bu karar yarın saat 18:00'de açıklanacak.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz