Futbol

Fenerbahçe'ye ihraç tehdidi

13 Kasım 2013 Çarşamba 17:17 - Son Güncelleme 13 Kasım 2013 Çarşamba 20:17

Cavcav, Kulüpler Birliği toplantısı sonrasında çok sert açıklamalarda bulundu.

Kulüpler Birliği Vakfı'nın yasa ve gündemdeki maddelerle ilgili İstanbul'da yaptığı toplantı sona erdi. Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı İlhan Cavcav, kulüplerle yapılan toplantı sonrasında açıklamalarda bulundu.

Geçen hafta Ankara'da yapılan toplantının ardından İstanbul'daki toplantıya da Fenerbahçe'den temsilci gönderilmemesine değinen Cavcav, "Fenerbahçe bir sonraki toplantıya da katılmazsa ihraç ederiz" diye konuştu.

"SPOR KANUNU İÇİN ÇALIŞMA YAPILACAK"
3 saate yakın toplantı neticesinde, kulüplerin hukukçuları, kulüp başkanlarının da iştirakiyle 55-60 kişilik bu toplantı neticesinde çok iyi kararlar aldığımızı ümit ediyorum. Hukukçu arkadaşlarımız, 6 kişilik bir heyet, beden terbiyesi genel müdürlüğünde spor hukuku ile ilgili bir çalışma yapmak üzere spor kanunu çıkartmak için çalışma yapacak. Sporcuların geleceği için olumlu hale getirecekler şartları. Sonra bize geri dönüş yapacaklar ve tekrar masaya
yatıracağız."

"2014'TE E-BILETE GEÇİLECEK"
"Kulüpler Birliği'nin Aralık ayı ve 2014'te e-bilet'e geçilecek. İstanbul'dan 3-4 kulübümüzün ve federasyonun yapacağı müzakerelerde olumsuz ve olumlu yönlerini tartışacaklar. En fazla ayın 15'ine kadar bu toplantı gerçekleştirilecek."

"AZİZ YILDIRIM CÜRMÜ KADAR YER YAKAR"
"Kulüplerin başında olan insanlar dünyada gelip geçicidir. Kim ne yaparsa kendine yapar. Bugün ben de burada açıklıyorum. Bugün Fenerbahçe demek Türkiye'de çok fazla taraftarı olan ve nezih insanların oluşturduğu bir topluluktur. Aziz Yıldırım'da cürmu kadar yer yakar. Buraya katılmamakla bir daha Kulüpler Birliği'ne gelmeyeceğim gibi sözlerle İkinci Başkandan duyduğumuz laflarla olmaz. Kim ne yapıyorsa kötülüğü kendine yapar. Birlik ve beraberliğin çok yarar sağlayacağı bir devirde ne Trabzonspor başkanının ne de Fenerbahçe başkanının ileri geri sözlerine bence kamuoyunda gülüyorlardır. İlhan Cavcav olarak ben gülüyorum. Bu şekilde hareketlerinden dolayı iki kulübümüzü de ayıplıyorum. Hacıosmanoğlu geldi zamanında. Çok da teşekkür ediyoruz. Kulüpler Birliği başkanı olarak bana yetki verdiğini de söylemek mecburiyetindeyim."

"1 HAFTA HASTANEDEYDİM, BİR TELEFON ET"
Ben futbolun içinden geldim, amcam Galatasaraylı. Fenerbahçe bana transfer teklifi yaptı. 21 yaşında futbolu bıraktım babam yüzünden. Ben 10 yaşından beri 19 Mayıs Stadı'na gidip maç izleyen, omuz omuza maç izleyen biriyim. Futbolun içinde çok şeyler gördüm. Lütfen siz de futbolda kardeşliği aşılayın diyorum. Hangi kulübümüz olursa olsun değerli satırlarınızda doğru yerler verin. Kulüpler Birliği'ne gelmeyen adam, ben 1 hafta hastanede yattım. Sen bir Aziz Yıldırım olarak telefon et. Ben konuşursam neler olur ama benimle birlikte mezara gider.

"EGEMENOĞLU'NUN KARŞI GELDİĞİ MADDELER VAR"
"Yunus Egemenoğlu'nun karşı geldiği maddeler var. Beden terbiyesi genel müdürlüğünden gelen kardeşlerimiz vardı. Onlar bazı maddeleri müzakere ettiler. Ankara'da yapılacak görüşmelerin ardından inşallah düzgün kararlara varacağız."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz