Futbol

Fenerbahçe'ye İranlı golcü

04 Mayıs 2019 Cumartesi 12:18 - Son Güncelleme 04 Mayıs 2019 Cumartesi 14:15

Fenerbahçe, transfer çalışmalarına başladı. Sarı lacivertliler, İran basınında yer alan habere göre, İstiklal’in 18 yaşındaki forvet oyuncusu Allahyar Sayyadmanesh’i kadrosuna kattı.

Bu sezon camiasını üzen Fenerbahçe, gelecek sezon için işi sıkı tutuyor. Hücum bölgesinde sıkıntı çeken sarı lacivertliler için İran medyasından bir iddia geldi.

Habere göre Fenerbahçe, İstiklal’in 18 yaşındaki forvet oyuncusu Allahyar Sayyadmanesh’i 1 milyon dolar bonservis bedeli karşılığında kadrosuna kattı.

Söz konusu haberde, İran ekibinin yöneticisi İsmail Khalilzadeh'in, "Oyuncuyu Fenerbahçe'ye 1 milyon dolar karşılığında sattık ve paranın tamamını aldık. Kendisi, sezon sonu takımdan ayrılacak." ifadeleri yer aldı.

Allahyar Sayyadmanesh, geçtiğimiz transfer döneminde Galatasaray ile anlaşmak için Türkiye'ye gelmiş fakat menajerinin sosyal medya hesabından yaptığı "anlaştık" paylaşımı nedeniyle transferden vazgeçilmişti.

İranlı golcü, The Guardian tarafından hazırlanan “2001 Doğumlu Dünyanın En Yetenekli 60 Futbolcusu” listesinde yer almıştı.

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz