Futbol

Fenerbahçe'ye kötü haber

31 Temmuz 2016 Pazar 14:56 - Son Güncelleme 31 Temmuz 2016 Pazar 12:11

Van Persie'nin, Monaco ile oynanacak rövanş maçında forma giyemeyeceği öğrenildi

Fenerbahçe'ye Robin van Persie'den kötü haber geldi. Sakatlığı geçmeyen Hollandalı yıldızın, Monaco ile oynanacak rövanş maçında forma giyemeyeceği öğrenildi.

Fenerbahçe'de sakatlar kervanına Robin van Persie de eklendi. Takımdan ayrı kuvvet ve dayanıklılık çalışmaları yapan Hollandalı yıldızın sakatlığı henüz geçmedi.

Sarı-lacivertli ekibin, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Fransa'nın Monaco takımı ile 3 Ağustos Çarşamba günü oynayacağı rövanş mücadelesinde forma giyemeyeceği öğrenilen Robin van Persie'nin tedavisine devam ediliyor.

"10 numara" arayışı sürüyor

Bu arada  Fenerbahçe, Monaco maçından sonra "10 numara" transferine hız verecek. Yönetim daha önce Hakim Ziyech için teklifini  6 milyon Avro'ya yükseltmişti. Ancak Twente bu teklifi kabul etmedi.

Ayrıca Robin van Persie'ye ciddi bir teklif gelmesi halinde, sarı-lacivertlilerin Hakim Ziyech için Twente'nin kapısını bir kez daha çalacağı bildirildi.

Fenerbahçe yönetimi, Ziyech'in  transferinin gerçekleşmemesi ihtimalini de değerlendiriyor. Hakim Ziyech'ten olumsuz yanıt gelmesi halinde, Younes Belhanda ile sözleşme imzalanması  planlanıyor.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz