Futbol

Fenerbahçe'ye Sow şoku!

12 Ekim 2014 Pazar 10:21 - Son Güncelleme 12 Ekim 2014 Pazar 10:24

Derbi öncesinde milli takıma giden Sow, sakat döndü.

Fanatik'in haberine göre; Spor Toto Süper Lig’in 6. haftasında Galatasaray ile Türk Telekom Arena’da karşılaşacak olan Fenerbahçe’ye Moussa Sow’dan kötü haber geldi.

Avrupa Kupası Elemeleri’nde mücadelede eden Senegal’in Tunus ile 0-0 berabere kaldığı mücadelede sakatlanan Sarı-Lacivertli golcü yerini Cisse’ye bırakmıştı. 46. dakikada sakatlandığını anlayan Sow’un kenara gidip, milli takım teknik direktörü Alain Giresse’ye durumu bildirmesi üzerine, oyundan alınmıştı. Sow, sakatlık sonrası yaptığı açıklamada, “MR çektirdim. Risk almak istemiyorum. Neler olacağını hep beraber göreceğiz” dedi.

Bu durum Senegal Milli Takım Teknik Direktörü Giresse’i endişelendirirken, Galatasaray derbisi öncesi Fenerbahçe cephesinde de korkulu bekleyişin başlamasına neden oldu. İlk belirlemelere göre Sow’un sol ayak arka adalesinde kanama ve ödem oluştu.

Ödem ve kanama!

İsmail Kartal’ın milli ara öncesinde en büyük korkusu oyuncuların sakat dönmesiydi.

Genç teknik adama böylece ilk kötü haber Sow’dan gelmiş oldu. Fenerbahçe Yönetimi, Senegal Milli Takımı yetkililerinden golcü oyuncunun ikinci maçta oynatılmaması yönünde istekte bulunacak ve futbolcunun istanbul’a gönderilmesi halinde tedavisine başlanacak. Sow’la ilgili nihai kararın bu akşam çekilecek MR sonucunda netlik kazanacağı bildirildi.
 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz