Futbol

Fernandao'dan transfer açıklaması

12 Şubat 2015 Perşembe 14:28 - Son Güncelleme 12 Şubat 2015 Perşembe 14:42

Bursaspor'un başarılı golcüsü, transfer konusunda açıklamalar yaptı.

Bursaspor'daki performansıyla Galatasaray ve Fenerbahçe'nin de dikkatini çeken Brezilyalı Jose Fernandao, transfer konusunda değerlendirmelerde bulundu. Brezilyalı oyuncu, Bursaspor’da mutlu olduğunu belirterek, "Transfer konusunda belli taraflar var. Bu işin devamlılığını isteyen taraflar anlaşma zemini arayacaklardır" dedi.

İstanbul Başakşehir ile oynadıkları Ziraat Türkiye Kupası maçı sonrası soruları yanıtlayan Fernandao'ya sezon sonunda sözleşmesinin sona ereceği hatırlatıldı. 

Fernandao, "Sezon sonuna kadar Bursaspor ile kontratım var ve bu süre içerisinde hedefim elimden gelenin en iyisini yapmak. Tanrı'ya şükürler olsun ki, hem benim hem de takım için işler iyi gidiyor. Transfer konusunda belli taraflar var. Bu işin devamlılığını isteyen taraflar anlaşma zemini arayacaklardır. Bunlar daha sonraki işler. Şu anda ben takımımla birlikte hedeflere odaklanmış durumdayım. Başka da hiçbir şey düşünmüyorum. Ben burada mutluyum. Gerçekten güzel kulüp. İyi de bir sezon geçiriyoruz. Umuyorum ki; bu güzellikleri devam ettireceğim ortam oluşur ve ben de burada kalırım" dedi. 

(DHA)

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz