Futbol

Fikret Orman, Caner Erkin'i ziyaret etti

24 Ekim 2016 Pazartesi 08:38 - Son Güncelleme 24 Ekim 2016 Pazartesi 13:39

Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman: "Caner, umarım en yakın zamanda aramıza dönecek" dedi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Antalyaspor maçında aşil tendonu kopan ve ameliyat edilen Caner Erkin'i hastanede ziyaret etti.

Siyah-beyazlı kulübün internet sitesinde yer alan bilgiye göre milli futbolcuya geçmiş olsun dileklerinde bulunan Orman, ameliyatı gerçekleştiren Beşiktaş Kulübü Sağlık Kurulu Başkanı Sarper Çetinkaya'dan Caner Erkin'in son durumuyla ilgili bilgi aldı.

Fikret Orman yaptığı açıklamada, Caner'in moralinin iyi olduğunu belirterek, "Ne zaman döneceğim diye hesap yapıyor. İstirahat edecek. Caner, en yakın zamanda umarım aramıza dönecek. Allah tedavisi olan hastalıklar, sakatlıklar versin ve kimseyi çaresiz bırakmasın. Bunlar tedavisi olan şeyler. Bizim için kayıp ancak Beşiktaş'ın geniş bir kadrosu var. Yolumuza devam edeceğiz. Bunlar bizim evlatlarımız. Bizimle beraber olduğu sürece bütün çocuklarımıza ailemizin bir ferdi olarak gerekli ilgiyi göstermeye çalışıyoruz. Caner, Beşiktaş'a çok çabuk uyum sağladı. Sanki 10 senedir bu kulüpte gibi oynuyor. Taraftar da onu çok sevdi. Bir an önce dönmesini bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz