Futbol

Fikret Orman'dan Aziz Yıldırım'a tepki

05 Aralık 2016 Pazartesi 15:22 - Son Güncelleme 05 Aralık 2016 Pazartesi 12:36

Yıldırım'ın derbi sonrası protokol tribününde söylediği kaydedilen ifadelere Beşiktaş Başkanı Orman'dan tepki geldi.

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında oynanan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin yankıları sürüyor.
Protokol tribününde yaşananları değerlendiren Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, "Biz efendiliğimizi bozmayacağız çünkü; biz efendi Beşiktaşız" dedi.

Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinin yankıları bitmiyor. Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın derbi sonrası, protokol tribününde söylediĞİ belirtilen ifadelere, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman tepki gösterdi.

"Biz efendiliğimizi bozmayacağız çünkü; biz efendi Beşiktaşız"

Başkan Aziz Yıldırım’ın, "Federasyondaki bütün Beşiktaşlılar gidecek" şeklindeki sözlerini Milliyet gazetesine değerlendiren Orman, “İsim vermek istemiyorum ama protokolde hiç de hoş olmayan şeyler söylenmiş. Ayıptır, günahtır. Biz efendiliğimizi bozmayacağız. Çünkü biz Efendi Beşiktaşız” diye konuştu.

"İyi ki de gitmemişim”

Başkan Orman, Ülker Stadı protokol tribününde yaşananlarla ilgili olarak ayrıca, “Allah biliyor ya, son anda maça gitmekten vazgeçtim. Maçı tesislerde seyrederek, takımı dönüşte burada karşılamak istedim. İyi ki de gitmemişim” diye konuştu.

Fikret Orman, göreve geldikleri günden bu yana camialar arasında dostluk rüzgarları estirmeye çalıştıklarının altını çizdi.

Beşiktaş Başkanı, “Benim U21 takımındaki hocam Yasin Sülün, Fenerbahçe 10 kişi kaldığı için kendi oyuncusunu kenara çekerek aynı gün müthiş bir centilmenlik gösteriyor. Ben yine derbiden önce Fenerium mağazasının önünden geçmek yerine içeriye girip, ‘Merhaba, hayırlı işler. Allah bol kazanç versin’ diyorum. Ama bize protokolde ağza alınmayacak laflar söyleniyor. Bu dille futbolu bir yerlere getiremeyiz. Bu dil değişmeli artık. Kadıköy’e giden arkadaşlarımdan duydum söylenenleri. İyi ki yokmuşum orada” ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz