Futbol

Fikret Orman'dan birlik çağrısı

31 Ekim 2018 Çarşamba 12:59 - Son Güncelleme 31 Ekim 2018 Çarşamba 13:05

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Bandırma''da taraftarlar derneğinin düzenlediği geceye katıldı. Orman, "Beşiktaş'ı içinden bölmek Beşiktaşlılığa yakışan bir şey değildir. O nedenle hep birlikte olacağız" dedi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Balıkesir'in Bandırma ilçesinde Taraftarı Derneği'nin düzenlediği geceye katıldı. Gecede konuşan Orman, şunları söyledi:

"Biz birbirimizle değil rakiplerimizle mücadele etmeliyiz. Her şeyden evvel enerjimizi yukarı çıkartmamız lazım. Biz ki o kimsenin ortada olmadığı günlerden bu statları yapıp, bu şampiyonlukları kazanıp, üçüncü yıldızı göğüsümüze takan bu camia bizden değil miydi? Biz yaparız, bu Beşiktaş hepimize lazım. Bir maç kötü gidiyor bakıyorum bilet satışları düşüyor. İyi iken herkes dost olur. Mesele kötü gün dostu olmaktır. Ben iyi günde olanları istemiyorum. Kötü günde olanları istiyorum. Ortada kötü gün yok ama Beşiktaş'ın üzerindeki bu kara bulutları enerjimizle yok edeceğiz. Hocamızla 4 senedir beraberiz, kontratlı oyuncularımızla da beraber olacağız. Değiştirebileceğimiz bir şey yok. Biz kendimizle mücadele değil rakiplerimizle mücadele etmeye yönelmeliyiz. Her şeyden evvel enerjimizle Beşiktaş’ı yukarılara çıkartmamız lazım."

Bandırma Beşiktaş Taraftarları Derneği Başkanı Şeref Figen ise "İyi günde de, kötü günde de Beşiktaş'ımıza sahip çıkacağız" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Fikret Orman, Bandırma Beşiktaşlılar Derneği'nin eski ve yeni bazı yöneticileri ile Beşiktaşlı genç voleybolculara ödüllerini verdi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz