Futbol

Fikret Orman'ı çıldırtan olay!

15 Ekim 2017 Pazar 13:02 - Son Güncelleme 15 Ekim 2017 Pazar 13:10

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Süper Lig’in yayıncı kuruluşuna Gençlerbirliği maçındaki kötü oyun, Şampiyonlar Ligi’nde oynayacakları Monaco maçı, Caner-Talisca kavgası hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Gençlerbirliği karşısında alınan mağlubiyetten dolayı üzgün olduğunu ifade eden Başkan Orman, “Maç kaybedersin kazanırsın bunlar sporun içinde olan şeyler. Kazanma arzusu göremediğim için çok rahatsız oldum. Tabi ikinci yarının başında Ryan Babel’in kırmızı kart görmesi takımın dengesini biraz bozdu ama kötüydük. Rakibimiz de çok dar alanda oynadı. Şanslılardı, golü buldular. Kırmızı kart da onlar için avantaj oldu, bizim açımızdan kötü bir gündü” dedi.

Stadı neden terk etti?

Öte yandan Ryan Babel’in kırmızı kartı sonrasında protokol tribününü terk edip içeri geçen, yenilen ikinci golden sonra ise stattan ayrılan Beşiktaş Başkanı, Ankara’dan İstanbul’a takım uçağı yerine karayolu ile dönmesi hakkında şunları dile getirdi: “Bizim bir hırsımız oyun tarzımız vardır. Gençlerbirliği maçında takımda hiçbir hırs göremedim. O hırsı göremediğim için çok sinirlendim. Cuma akşamı tüm takım kötü oynadı. Artık Şampiyonlar Ligi’nde salı akşamı Monaco ile oynayacağımız maça konsantre olacağız. Fransa’dan galibiyetle dönerek taraftarlarımızı sevindireceğiz”

Caner-Talisca

Trabzonspor maçından sonra soyunma odasında kavga eden Caner Erkin ve Anderson Talisca hakkında konuşan Fikret Orman, şöyle konuştu: “Futbolcular arasında olur böyle şeyler. Aile içerisinde olan şeyler. Biz de yöneticilerle kavga etmiyor muyuz, ediyoruz, tartışıyoruz. Bunlar hep ailenin içinde olan şeylerdir. Adrenalinin yüksek olduğu zamanlarda bu tip şeyler olur. Çok abartılmasına kızdım açıkçası. Yok uçan tekmeler onlar bunlar, bir de mevzunun açığa çıkması. Mevzunun dışarı çıkması da çok önemli değil. Netice itibarı ile yalan bir şey de değil. Her ikisi ile de görüştük, üzüldüklerini belirttiler ama cezalarını çekecekler”

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz