Futbol

Frey ve Zanka takımda düşünülmüyor

09 Ağustos 2020 Pazar 17:43 - Son Güncelleme 09 Ağustos 2020 Pazar 17:56  |  Kaynak : TRT SPOR

Fenerbahçe'de, gelecek oyuncular kadar takımdan ayrılacak isimler de merak konusu. Sarı lacivertlilerin, İstanbul'da yapacağı çalışmalar sonrasında vedalaşılacak isimleri büyük ölçüde netleştireceği öğrenildi.

Fenerbahçe'de bir yandan transferde arayışlar sürerken, bir yandan da takımdan gönderilecek oyuncular belirlenmeye çalışılıyor.

Teknik direktör Erol Bulut'un isteğiyle sezon açılışında tüm futbolcuları Samandıra'ya davet eden sarı lacivertliler, İstanbul'da yapılacak çalışmalar sonunda gönderilecek isimleri netleştirecek.

Fenerbahçe teknik heyetinin, Topuk Yaylası kampına yola devam edilecek oyunculardan oluşan kadroyla gitmek istediği öğrenildi.

Sarı lacivertliler, geçtiğimiz sezonu kiralık olarak Nürnberg'te geçiren Michael Frey ile devre arasında Fortuna Düsseldorf'a gönderilen Mathias Zanka'yı takımda düşünmüyor.

Fenerbahçe, ilerleyen günlerde bu oyuncular ile masaya oturarak kendilerine gelen teklifleri değerlendirmelerini talep edecek.

Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında Federasyona bildirilen 28 kişilik listede yer almayan Alper Potuk'u da kampa davet eden Fenerbahçe, oyuncunun performansına göre karar verecek. 

Sözleşmeleri biten Mehmet Ekici ve Tolga Ciğerci ile kısa süre içinde görüşmeyi planlayan sarı lacivertli yönetim, iki oyuncuya da maaşlarının altında bir teklif yapacak.

Teklifi kabul etmeleri halinde, iki oyuncu da yeni sezon kadrosunda yer alacak.

Tolga Ciğerci'nin, Mehmet Ekici'ye göre kalma ihtimalinin daha yüksek olduğu gelen haberler arasında.

Sarı lacivertliler, İstanbul'daki çalışmalarını tamamladıktan sonra kamp için 19 Ağustos'ta Topuk Yaylası'na geçecek. 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz