Futbol

Futbol dünyasından başsağlığı mesajı

04 Ekim 2017 Çarşamba 16:05 - Son Güncelleme 04 Ekim 2017 Çarşamba 17:05

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Süper Lig ekipleri, Hakkari'de yaşanan terör saldırısında şehit düşen 4 asker için başsağlığı mesajı yayımladı.

TFF'nin internet sitesinden yapılan açıklamada, Hakkari'deki hain saldırıda 4 askerin şehit olduğu, 4 askerin de yaralandığının büyük bir üzüntü ile öğrenilmiş olduğu belirtilerek, "Alçak saldırıda hayatını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet; aileleri, Türk Silahlı Kuvvetleri ve milletimize başsağlığı, yaralı askerlerimize geçmiş olsun dileriz." denildi.

Galatasaray Kulübünden yapılan açıklamada ise, "Vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimiz, ulusumuzun yüreğinde sonsuza dek yaşayacak. Galatasaray Spor Kulübü olarak terör eylemini lanetliyor, şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoruz. Ülkemizin başı sağ olsun" ifadelerine yer verildi.

Fenerbahçe Kulübünün internet sitesinde yer alan açıklamada, "Bu hain terör saldırısını lanetlerken; şehit askerlerimize Allah'tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar; şehitlerimizin yakınları, Türk Silahlı Kuvvetleri ve Türk Milleti'ne başsağlığı diliyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Beşiktaş Kulübü ise "Ülkemizin birlik ve bütünlüğüne yönelik terörist saldırılar asla hedefine ulaşamayacaktır. Tüm terörist saldırıları lanetlerken, ülkemizin birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyaç olduğu bu günlerde, kahraman güvenlik güçlerimize olan güvenimizi ve inancımızı yineliyoruz. Şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve Türk Silahlı Kuvvetleri'ne başsağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar temenni ederiz." açıklamasında bulundu.

Trabzonspor Kulübü'nün resmi twitter adresinden yapılan açıklamada da "Hakkari Yüksekova’da şehit düşen kahramanlarımıza Allah’tan rahmet, milletimize başsağlığı diliyoruz" denildi.

Öte yandan Antalyaspor, Atiker Konyaspor, Medipol Başakşehir, Göztepe, Kayserispor, Kasımpaşa, Kardemir Karabükspor, Sivasspor ve Evkur Yeni Malatyaspor da birer başsağlığı mesajı yayımladı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz