Futbol

"Futbolcuları biz ikna ettik"

26 Aralık 2015 Cumartesi 18:18 - Son Güncelleme 26 Aralık 2015 Cumartesi 16:25

Mersin İdmanyurdu kafilesi Bursa'ya gitti.


Spor Toto Süper Lig'de yarın Bursaspor ile yapacakları maça çıkmayacakları iddia edilen Mersin İdmanyurdulu futbolcular ile teknik ekip Bursa'ya gitti.

Macit Özcan Spor Kompleksi'nde öğle saatlerinde toplanan ve alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle tesislerden ayrılan futbolcular, akşam saatlerinde aynı yerde tekrar bir araya geldi.

Mersin'den kara yoluyla Adana'ya geçen Mersin İdmanyurdu kafilesi, uçakla İstanbul'a hareket etti. Akdeniz temsilcisi oradan da Bursa'ya gidecek.

"Futbolcuları biz ikna ettik"

Genç Mersin İdmanyurdu Taraftarlar Derneği İkinci Başkanı Hazar Yusuf Gökel, Bursaspor maçına çıkmaları için futbolcuları kendilerinin ikna ettiğini söyledi.

Tesislerde gazetecilere açıklamada bulunan Gökel, futbolcular Servet Çetin, Sinan Kaloğlu ve Güven Varol ile görüştüklerini anlatarak, şunları kaydetti:

"Kendilerince bize bir şeyler ifade ettiler ama bu sorunların her maç öncesi olmaması gerektiğini söyledik. Şehrimizin ve armamızın ulusal medyada rencide olduğunu anlattık. Biz burada onları ciddi bir şekilde uyardık. Futbolcuları biz ikna ettik. Bize söz verdiler. Taraftar sözcüsü olarak ben onlardan rica ettim. Onlar da bize inanarak Bursa'ya gidiyorlar. Geldikten sonra yönetimle oturup konuşacaklar. Buradan yönetime de sesleniyoruz; yabancı oyuncuların paralarını verip de yerli futbolcuların paralarını vermemek adaletsizlik, haksızlıktır. Biz burada onların savunucusu değiliz. Biz sadece armaya sevdalıyız."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz