Futbol

"Futbolumu göstermek istiyorum"

11 Temmuz 2015 Cumartesi 23:39 - Son Güncelleme 11 Temmuz 2015 Cumartesi 23:45

Galatasaray'a galibiyeti getiren Sinan Gümüş açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın genç futbolcusu Sinan Gümüş, elinden gelenin en iyisini göstererek, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun gözüne girmek istediğini söyledi.

Sarı-kırmızılı takımın 2-1 kazandığı Vysocina Jihlava maçında golleri atan Sinan, karşılaşma sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Karşılaşma sonrasında tribünden maçı izleyen ailesinin yanına gittiğini aktaran Sinan, "Annem de maçı izledi. Maçın ardından yanına gittim. O da çok sevinmişti. İlk hazırlık maçımızda 2 gol birden attığım için mutluyum" dedi.

Avusturya'nın Windischgarsten bölgesinde yaptıkları hazırlık kampının çok iyi geçtiğini vurgulayan genç oyuncu, "Yoğun ve ağır idmanlar var. Elimden gelenin en iyisini göstererek, Hamza hocanın gözüne girmek istiyorum. Bugün de bunu başardığımı düşünüyorum. İnşallah böyle de devam eder" diye konuştu.

Sinan Gümüş, takımdaki ağabeylerinin kendisini sürekli cesaretlendirdiği anlatarak, "Ağabeylerim bana, 'Pes etme, sürekli çalış' gibi şeyler söylediler. Biz genciz. Diğerlerine göre daha çok çalışmamız gerekiyor. Bu sezon daha fazla çalışmam lazım. Çünkü maçlarda daha çok süre almak ve hocamız görev verdiğinde elimden gelenin en iyisini yapmak istiyorum" ifadelerini kullandı.

"Hamza hocanın sözleri beni mutlu ediyor"

Teknik direktör Hamzaoğlu'nun kendisini öven sözlerini duydukça mutlu olduğunu söyleyen Sinan Gümüş, "Futbolumu herkese göstermek istiyorum" dedi.

Kampa gelmeden önce de antrenmanlarına devam ettiğini anlatan Sinan, şöyle konuştu:

"Geçen sezon Hamza hocam bana 'hazır dön' dedi. Şu anda kendimi çok iyi hissediyorum. Kampa gelmeden önce çok iyi çalıştım. Şu an yüzde 100'de değilim ama lig başlayana kadar bu açığımı kapatacağım. Hamza hocamın benimle ilgili iyi şeyler söylemesi beni mutlu ediyor. Bu bana kuvvet veriyor. Ben de futbolumu herkese göstermek istiyorum. İnşallah bu sezon bu isteğimi başarırım."

Sinan, yeni transfer Lukas Podolski ile ilgili, "5 sene önce 'Podolski ile aynı takımda oynayacaksın' deseler inanmazdım. Kendisini antrenmanlarda gördüm. Çok kuvvetli bir oyuncu" ifadelerini kullandı.

Telles'ten Türkçe şov

Galatasaray'ın Brezilyalı oyuncusu Alex Telles'in Türkçe konuşması eğlenceli görüntüler ortaya çıkardı.

Sinan Gümüş'ün röportajı sırasında takım arkadaşına, "Haydi Sinan. Havaya mı girdin?" diye şaka yapan Telles, otobüsün mikrofonundan takım çalışanları ve basın mensuplarına Türkçe seslenerek, şakalar yaptı. Telles, yaptığı hareketlerle de takımın neşe kaynağı oldu.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz