Futbol

Galatasaray, Almanya'ya gitti

03 Kasım 2014 Pazartesi 11:26 - Son Güncelleme 03 Kasım 2014 Pazartesi 12:01

Dürüst'e takımda eksik olup olmadığına yönelik soruya cevap verdi.

Galatasaray Futbol Takımı, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda yarın Borussia Dortmund ile yapacağı maç için Almanya'ya gitti.

Atatürk Havalimanı'ndan özel bir uçakla Dortmund'a hareket eden sarı-kırmızılı kafilede Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak ile eski ikinci başkan ve yeni dönemde Galatasaray Sportif AŞ'de görev yapması beklenen Ali Dürüst de yer aldı.

Albayrak: "Muhakkak puanlar almamız gerekiyor"

Albayrak, havalimanında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Galatasaray'ın son maçında Kasımpaşa'yı 2-1 yendiğini, Borussia Dortmund'un ise Bayern Münih'e aynı skorla mağlup olduğunu belirterek, "Güzel bir maç olacak. Şampiyonlar Ligi'nde devam etmek için bu maçtan muhakkak puanlar almamız gerekiyor. İnşallah Türkiye'ye puanlarla döneceğiz" dedi.

Dürüst: "11 kişi sahaya çıktığımız zaman..."

Ali Dürüst de sarı-kırmızılı takımın hem Şampiyonlar Ligi hem de Spor Toto Süper Lig'de yoluna devam ettiğini anlatarak, şunları kaydetti:

"Türkiye Ligi kıran kırana geçiyor. Tabi orada amacımız şampiyon olmak ama esas olmamız gereken yer Şampiyonlar Ligi. Oranın önemli takımlarından biriyiz. Şimdi Almanya'ya gidiyoruz. İnşallah iyi bir sonuçla, yani bizi üst tura taşıyacak bir sonuçla döneceğiz. Önemli olan Galatasaray'ın bir araya gelip mücadele etmesi ki oyuncularımızda bu ışığı gördük. İnşallah eski günlere döneceğiz."

Dürüst, takımda eksik olup olmadığına yönelik soru üzerine, "Galatasaray'da 11 kişi sahaya çıktığı zaman eksik değil demektir. Bütün oyuncular, sakatlık olmadığı müddetçe kadroda yer almak için canla başla çalışıyorlar. İnşallah bu maçtan sonra yolumuz daha da açılır" ifadelerini kullandı.

Sarı-kırmızılı takımda, sakatlığı geçen Felipe Melo da kafilede yer aldı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz