Futbol

"Galatasaray da istiyor ama..."

09 Ocak 2014 Perşembe 00:02 - Son Güncelleme 09 Ocak 2014 Perşembe 13:04

Dünya devlerini peşinden koşturan Kouyate'nin menajeri konuştu.

Galatasaray'ın da transfer gündeminde bulunduğu iddia edilen Anderlecht'in Senegalli savunmacısı Cheikhou Kouyaté dünya devlerini peşinden koşturuyor.

Bir süredir adı Galatasaray ile de anılan Kouyaté'yi transfer etmek için Arsenal, M.City ve Liverpool gibi İngiliz devleri kıyasıya bir rekabet içerisinde. 24 yaşındaki stoperin menajerliğini yapan Saffet Balkan, turkishfootball.com'a transfer ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Bu sezon Anderlecht forması ile Avrupa'nın önde gelen kulüplerinin transfer radarına giren 1.93 boyundaki stoperin en ciddi taliplisinin Arsenal olduğunu ifade eden Balkan, Southampton, M.City ve Liverpool'un da devrede olduğunu söyledi.

Galatasaray'ın da Kouyaté ile ilgilenmesine karşın yabancı kontenjanı sebebi ile transferde rahat hareket edemediğini söyleyen Saffet Balkan, bu oyuncunun yüksek ihtimalle Premier Lig'e gideceğini belirtti.

Bu sezon Belçika ekibi ile 27 maça çıkan Kouyaté, Şampiyonlar Ligi'nde de 6 maçta forma giydi. Belçika pasaportu da bulunan 24 yaşındaki stoper, tercihini Senegal Milli Takımı'ndan yana kullandı.

Ön libero mevkisinde de forma giyebilen Senegalli oyuncunun devre arasında transfer gerçekleştirebileceği gelen haberler arasında. (Skorer)

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz