Futbol

Galatasaray deplasmanlarda kayıp

02 Mart 2014 Pazar 21:19 - Son Güncelleme 02 Mart 2014 Pazar 21:42

Galatasaray son 3 deplasman maçından da beraberlikle ayrılarak 6 puan yitirdi.

Spor Toto Süper Lig'de Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kalan Galatasaray'ın deplasmandaki puan kayıpları sürdü.

Hafta içinde Şampiyonlar Ligi'nde Chelsea karşısında sahasından 1-1'lik beraberlikle ayrılan sarı-kırmızılılar, Rize deplasmanında da aldığı aynı sonuçla puanını 45'e yükseltti. Böylelikle Galatasaray, haftayı Gençlerbirliği karşısında 2-0 galibiyetle kapatan lider Fenerbahçe'nin 6 puan gerisine düştü.

Karşılaşmanın 61. dakikasında Chedjou'nun kafa vuruşundan attığı golle 1-0 öne geçen ve bu dakikadan sonra girdiği etkili pozisyonları değerlendiremeyerek farkı arttıramayan sarı-kırmızılılar, 85. dakikada Kweuke'nin penaltıdan kaydettiği golle sahadan beraberlikle ayrılmak zorunda kaldı.

İkinci yarı 3 deplasman berabere

Ligin ilk yarısının son haftasında Kayseri Erciyesspor deplasmanından 3-1'lik galibiyetle dönen Galatasaray, ligin ikinci yarısında 3 deplasman maçından da beraberlikle ayrıldı.

Bu sezon deplasmanlarda istediği sonuçları almakta güçlük çeken sarı kırmızılılar, 18. haftada Gaziantepspor ile 0-0, 21. haftada Medical Park Antalyaspor ile 2-2 ve bu akşam da Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kalarak 3 deplasman maçında 6 puan yitirdi.

Bu arada Galatasaray'da sarı kart gören Selçuk İnan, cezalı konumuna düştü. Karşılaşmanın 43. dakikasında sarı kart gören Selçuk İnan, gelecek hafta Akhisar Belediyespor maçında takımdaki yerini alamayacak.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz