Futbol

Galatasaray haftayı bay geçecek

08 Aralık 2020 Salı 12:13 - Son Güncelleme 08 Aralık 2020 Salı 12:20  |  Kaynak : TRT SPOR

Galatasaray, bu haftayı 'bay' geçecek. Teknik direktör Fatih Terim, maç yapmadan geçirecekleri süreci iyi kullanmak istiyor. Deneyimli teknik adam, koronavirüsten etkilenen futbolcuların performanslarını artırmayı hedefliyor.

Galatasaray, Süper Lig'in 12'inci haftasını 'bay' geçecek. Teknik direktör Fatih Terim, maç oynamayacakları bu haftayı avantajlı şekilde kullanmak istiyor.

Tecrübeli teknik adam, Fatih Karagümrük mücadelesine kadar koronavirüsten etkilenen oyuncularının performansını artırmayı hedefliyor.

Atakaş Hatayspor karşılaşmasında süre almayan Okan Kocuk, Arda Turan, Babel ve Belhanda'nın ekstra çalışma programları ile takıma dönüşleri sağlanacak.

İzolasyon süreci yeni biten Omar Elabdelloui ise kendisine hazırlanan özel program dahilinde çalışmalarını sürdürüyor.

Fatih Terim, ekibinden, Kovid 19’u atlatan oyuncuların yoğun maç ritmine hazır olarak dönmesini istiyor. Tecrübeli teknik adamın bir diğer hedefi ise son haftalarda sergilenen başarılı futbolu daha da geliştirmek. 

Fatih Terim'in eksik futbolcular dönse de son maçlardaki iskelet kadrosunu bozmak istemediği öğrenildi. Takımın yakaladığı uyumdan memnun olan tecrübeli teknik adam, ufak dokunuşlar yapabilir.

Son 2 hafta kazanan takıma fiziksel durumuna göre Belhanda dahil olabilir.  Terim’in Emre Akbaba’nın yerine Faslı oyuncuya şans verebileceği bildiriliyor. 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz