Futbol

Galatasaray hazırlık maçını kaybetti

16 Kasım 2013 Cumartesi 15:33 - Son Güncelleme 16 Kasım 2013 Cumartesi 15:35

Galatasaray, Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımına 2-1 yenildi.

Galatasaray, Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımı ile oynadığı hazırlık maçını 2-1 kaybetti.

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Sivasspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdüren sarı-kırmızılı takım, milli maçlar nedeniyle lige verilen arada eski teknik direktörü Mircea Lucescu'nun çalıştırdığı Shakhtar Donetsk ile karşılaştı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde oynanan maça Galatasaray, Eray, Sabri, Ceyhun, Emrecan, Riera, Eboue, Yekta, İbrahim Coşkun, Engin, Aydın ve Amrabat 11'iyle çıktı. Shakhtar Donetsk'in 11'inde ise Kanibolotsky, Kobin, Krystov, Chygrynski, Ismaily, Grechyskin, Taison, Alex Texeira, Wellington Nem, Fernando ve Facundo Ferreyra yer aldı.

Galatasaray, maçta Yekta'nın attığı golle 1-0 öne geçerken, Ukrayna temsilcisi bu gole Facundo Ferreyra ile cevap verdi ve ilk yarı 1-1 sona erdi. İkinci yarıda oyuna giren Ilsinho ile penaltıdan bir gol daha bulan Shakhtar Donetsk, karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldı.

Karşılaşmadan önce Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal ve İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan ile iki takımın teknik direktörleri Roberto Mancini ve Mircea Lucescu bir araya geldi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz